Kayleigh Kremer

Kayleigh Kremer

NL
2e jaars student Archeologie
Komt uit Nederland

Ik ben Kayleigh en ik ben 22 jaar oud. Ik zit nu in mijn 4e jaar van de opleiding archeologie. Ik kan jullie van alles vertellen over de opleiding, op kamers wonen, onze studievereniging en de super gezellige sfeer bij ons op de afdeling! Ik hoop dat ik al jullie vragen kan beantwoorden en jullie net zo enthousiast kan maken als ik ben over deze opleiding!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Archeologie

Moet ik wiskunde hebben in mijn pakket C&M om deze opleiding te kunnen volgen ??

Leenah, 3 maanden geleden
Archeologie

Ik overweeg omscholing tot archeoloog maar heb al een hbo diploma. Voor mij geldt dat ik het instellingsgeld moet betalen. Wat is de beste en snelst mogelijke route naar een afgeronde opleiding archeologie?

Arnoud , 3 maanden geleden
Archeologie

Ik heb mij ingeschreven voor de opleiding en ben me nu aan het voorbereiden. Ik moet bijvoorbeeld nog een laptop aanschaffen. Ik zou graag een MacBook willen kopen, maar ik hoorde dat dat niet ideaal is voor sommige programma's. Klopt dat?

Wouter, 4 maanden geleden
Archeologie

Hoi! Ik ben zelf niet heel technisch ingesteld en weet niet veel af van techniek, IT en dergelijke. Is deze opleiding ondanks dat goed te doen? En hoeveel ben je in deze opleiding met techniek bezig?

Manon, 5 maanden geleden
Archeologie

Hoi hoi, ik heb me aangemeld voor deze opleiding en ben nu aan het kijken naar de boekenlijst. Ik weet dat er vaak ouderejaars studenten zijn die hun boeken weer doorverkopen, waar kan ik dit vinden? Dit wil ik natuurlijk liever dan bestellen bij Studystore :P

Amanda, 6 maanden geleden
Archeologie

Hoeveel klassen zijn er op de opleiding en uit hoeveel mensen bestaat één klas?

Elias, 6 maanden geleden
Archeologie

Wordt er in t Engels les gegeven en worden de toetsen ook in t Engels afgenomen? Dit zou ik heel prettig vinden omdat ik op een internationale school heb gezeten en wat moeite heb met Nederland schrijven.

Esther, 7 maanden geleden
Archeologie

Zijn de studieboeken etc in het Engels of in het Nederlands ?

Anna, 7 maanden geleden
Archeologie

hallo, ik vroeg mij af wat de buitenlandse mogelijkheden zijn na deze studie. ik wil het liefst in egypte werken later en daar opgravingen doen, hoe makkelijk is de specialisatie hiervan en wordt er aangeraden om daarvoor nog uni te doen?

Éamonn, 8 maanden geleden
Archeologie

Beste ..... Wanneer moet iemand voor deze opleiding kiezen? Graag hoor ik bijv. voorbeelden van eigenschappen, interesses.....

Lisa, 9 maanden geleden
Archeologie

Beste lezer of lezeres. Is een archeoloog conventioneel? Bedankt!

Lisa, 9 maanden geleden
Archeologie

Hallo! De opleiding ziet er leuk uit. Ik vroeg me af waar de meeste studenten heen gaan na de opleiding. Ik las dat veel afgestudeerde gaan werken bij een commercieel bedrijf, een gemeente of het rijk. Kunnen jullie mij daar wat meer over vertellen? Hoe ziet een werkdag als archeoloog er uit? Thx!

Wouter, 9 maanden geleden
Archeologie

Hoi, ik heb geen aardrijkskunde in mijn pakket nu en ben vooral geïnteresseerd in geschiedenis. Denk je dat ik zonder aardrijkskunde achterloop en komt letterlijke geschiedenis (veel) aan bod?

Anniek, 10 maanden geleden
Archeologie

Hallo, Ik doe nu een opleiding op het MBO genaamd Gespecialiseerd Pedagogische Medewerker. Sinds kleins af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in geschiedenis en archeologie. Is het erg als ik deze opleiding doe? en kan ik problemen verwachten omdat ik een kinderopleiding heb gedaan?

Isa Lamers, 10 maanden geleden
Archeologie

Hoi, Ik wilde graag weten hoe het rooster van een 1ste-jaars er uitziet nu tijdens corona. Hoeveel dagen per week moet je fysiek op school zijn? Dit ivm dat ik op dit moment niet de mogelijkheid heb om in Deventer op kamers te gaan en redelijk ver weg woon. Alvast bedankt!

Zoe, 10 maanden geleden
Archeologie

hallo, ik ben enorm geïnteresseerd in geschiedenis en archeologie maar economie, wiskunde en presenteren kan ik echt niet, hoe vaak moet je presenteren en hoeveel rekenwerk zit er in de opleiding?

peter, meer dan 1 jaar geleden
Archeologie

hoi! op de site staat dat er per jaar ongeveer 350 tot 400 euro extra kosten zijn, waar zijn deze kosten voor?

Eline Sijl, meer dan 1 jaar geleden