Studenten van Saxion

Over IntoSaxion

IntoSaxion is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft om een hbo-opleiding te volgen bij Saxion. Op deze website lees je de belevenissen en ervaringen van Saxion-studenten. Bovendien kun je over iedere opleiding vragen stellen aan studenten die aan IntoSaxion zijn verbonden. Voor bijna elke opleiding kun je contact leggen met één of meerdere studenten.

Waarom IntoSaxion?

IntoSaxion is een initiatief van Saxion dat gestart is als aanvulling op bestaande voorlichtingsmomenten. De ervaringen van Saxion-studenten zijn voor aankomende studenten belangrijk bij de beslissing van de uiteindelijke studiekeuze.

IntoSaxion draait om 'de beleving van studeren bij Saxion'. Opleidingsbrochures en de informatie op Saxion.nl helpen bij het oriënteren op Saxion-opleidingen, maar de behoefte aan échte parktijkervaringen van Saxion-studenten is groot.

Het uitwisselen van studie-ervaringen gebeurt meestal in de gesprekken tijdens een open dag, meeloopdag of tijdens toevallige sociale contacten. Deze conversaties worden goed gewaardeerd en smaken vaak naar meer. Daarom wil Saxion met IntoSaxion de beleving van studeren bij Saxion op een unieke manier via sociale netwerken ondersteunen. Dóór studenten vóór studenten.

Vragen aan Saxion?

Breng voor feitelijke vragen over zaken als toelating, studiefinanciering, collegegeld, open dagen een bezoek aan Saxion.nl of zoek contact met het Saxion Informatie Centrum:

E-mail: info@saxion.nl
Telefoon: 088 - 019 3700