Tourism Management

Deventer · 16 ambassadeurs · 32 vragen
Lucija
Daphne
Linda Pleuger
Kaloian Arnaudov
Luzi Pleiss
Guusje Brand
Chiel Hento
Marjolein
Cristina Voina
Juliana Peerboom
Lara Heinze
Famke Tomassen

Wat vind jij belangrijk als je op vakantie gaat? Het weer, de cultuur, de activiteiten die je daar kan doen of vind je vooral de prijs belangrijk? Iedereen heeft een andere motivatie om een vakantiebestemming te kiezen. En dit ‘iedereen’ zijn behoorlijk veel mensen. Wist je dat elk jaar 11 miljard mensen de wereld over reizen? Hiermee heeft toerisme en recreatie een aandeel van 10% in de wereldeconomie. Dit wordt de komende jaren alleen maar meer door de opkomende economieën zoals Brazilië, Rusland, India en China.

Beantwoorde vragen

Tourism Management

Hoi, in het 2e leerjaar ga je dan de eerste helft op stage of de tweede helft?

Bibi, 29 dagen geleden
Tourism Management

hai! hoe zit het eigenlijk met de opbouw van de kwartielen? heb je na elk kwartiel direct een toetsweek? of heb je eerst een week niks om te leren? en hoelang duurt elk kwartiel ongeveer?

evie, 2 maanden geleden
Tourism Management

Ik heb een tijdje geleden een mail ontvangen over het 100-dagen programma voor eerstejaarsstudenten. Is het verplicht om je hiervoor aan te melden of mag je zelf kiezen of je aan het programma wilt deelnemen?

Anna, 3 maanden geleden
Tourism Management

Onze dochter is gestopt met een opleiding aan het saxion en ze wil nu misschien tourism management gaan studeren. Kan ze per september 2021 starten?

Marjo, 4 maanden geleden
Tourism Management

Is het ook mogelijk om je propedeuse te halen in het eerste jaar?

evie, 5 maanden geleden
Tourism Management

Hallo, ik wil graag in januari beginnen omdat ik eerst een taalreis ga volgen van 8 weken. Maar ik zie dat dat deeltijd is? is er geen optie voor voltijd?

mischa maas, 5 maanden geleden
Tourism Management

Konden tourism management studenten dit jaar wel stage lopen?

Eline van Noppen, 6 maanden geleden
Tourism Management

Hoi, ik heb me een paar dagen geleden aangemeld voor deze opleiding. Ik woon zelf in Groningen, dus moet ik op kamers in Deventer. Heb je misschien wat tips voor mij naast Facebook in de gaten houden? Alvast bedankt! Groetjes Ine

Ine, 6 maanden geleden
Tourism Management

Ik ben erg geïnterreseerd in deze opleiding. Ik doe nu nog 5 Havo maar ik volg geen economie.... Is het verplicht of ligt het niveau hoog tijdens deze opleiding? Alvast bedankt! Sanne Demmer

Sanne Demmer, 6 maanden geleden
Tourism Management

Hoi, ik ben net gestopt met mijn opleiding eventmanagement en wil mijn boeken verkopen, maar nu vraag ik mij af of deze boeken niet overeenkomen met de boeken die ik voor deze opleiding moet kopen. Hebben jullie een boekenlijst zodat ik kan zien of ik eventueel boeken kan houden? Dankjewel!

myrthe, 6 maanden geleden
Tourism Management

Hoi! Ik ben erg geïnteresseerd in deze opleiding, ik heb een vooropleiding mbo in toerisme. Klopt het dat je dan deze bachelor studie in 3,5 jaar kan doen?

Minette, 7 maanden geleden
Tourism Management

Hoi, ik ben erg geïnteresseerd in de opleiding toerisme management, maar wat is het verschil tussen die opleiding en hotel management?

myrthe, 7 maanden geleden
Tourism Management

Is er voor de opleiding toerisme ook een versneld traject voor vwo'ers?

Sanne, 8 maanden geleden
Tourism Management

Kan ik mij op de instaptoets voorbereiden? Zo ja, hoe?

Lisa, 8 maanden geleden
Tourism Management

Hai, Ik ben super enthousiast over de opleiding, nou wil ik graag later werken in de luchtvaart (niet perse steward of piloot), maar meer achter de schermen bij een luchtvaartmaatschappij, is deze studie dan ook geschikt voor mij? Ik zit namelijk te twijfelen tussen deze studie en Aviation bij HVA

Thijmen, 8 maanden geleden
Tourism Management

Hoi! Ik ben nu bezig met de opleiding Tourism Management bij NHL Stenden, maar denk erover om over te stappen naar Saxion. Is het aan te raden om direct in te stromen in het tweede jaar (als dat mogelijk is) of niet? En hoe ziet een gemiddeld weekrooster eruit voor eerste-/tweedejaars?

Mirjam, 8 maanden geleden
Tourism Management

Beste, Krijg je vakken als wiskunde, bedrijfseconomie voor deze studie. En maak je ook een instap toets voordat je inschrijft hiervoor? Regards, Thank you

Mayra, 9 maanden geleden
Tourism Management

Beste ..... Wanneer moet iemand voor deze opleiding kiezen? Graag hoor ik bijv. voorbeelden van eigenschappen, interesses.....

Lisa, 9 maanden geleden
Tourism Management

Hoi, heb je voor deze studie een bepaald soort laptop nodig? En ik heb zelf moeite met economie, is dit een grote belemmering als ik deze studie wil gaan doen?

Lola, 9 maanden geleden
Tourism Management

Is de doorstroom van het eerste naar het tweede jaar groot?

Zoë, 11 maanden geleden
Tourism Management

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels, maar totaal geen 3e taal. Is dit een probleem voor deze opleiding?

Bram, 11 maanden geleden
Tourism Management

Hi, naar welke bestemmingen gaan de studiereizen en in welke lesjaren vind er zo’n reis plaats. Welke kosten zijn hieraan verbonden?

El, 11 maanden geleden
Tourism Management

Hallo! Heeft iemand van jullie misschien ervaring met het volgen van hotelmanagement en tourism management tegelijk? Of heb je tussen de opleidingen getwijfeld? Deze opleidingen lijken me erg leuk, en ze lijken zo erg op elkaar dat een keuze maken moeilijk is.

Emma, 11 maanden geleden
Tourism Management

Hai, zijn er studieverenigingen voor de opleiding Tourism management. Ik zie voor bijna elke opleiding een behalve voor deze opleiding..

Madelief, ongeveer 1 jaar geleden
Tourism Management

hallo, ik denk erover om Tourism Management te doen maar welke vakken krijg je dan?

, meer dan 1 jaar geleden
Tourism Management

Hallo, Ik denk erover om tourisme management te gaan doen, maar wat voor soort laptop moet ik dan kopen? En moet ik boeken hebben of gaat alles online?

annewil, meer dan 1 jaar geleden
Tourism Management

Ik overweeg de Engelstalige opleiding. Stel dat blijkt dat dit te lastig is, kan ik dan eventueel switchen naar de Nederlandse opleiding?

Eva, meer dan 1 jaar geleden
Tourism Management

Kan deze opleiding ook in Januari gestart worden?

Amilcar, meer dan 1 jaar geleden
Tourism Management

Als je niet wil/kan deelnemen aan de studiereis in het eerste jaar, wat is dan het alternatief?

Angelina, meer dan 1 jaar geleden
Tourism Management

Als je les gaat krijgen in een modern vreemde taal als Spaans, Frans, Chinees of Duits begin je dan bij de basis of heb je al een bepaald niveau nodig?

Floor, bijna 2 jaar geleden
Tourism Management

Is de voertaal van deze opleiding Engels of Nederlands?

Berber, meer dan 2 jaar geleden
Tourism Management

Wat zijn de totale jaarlijkse kosten?

Romee, bijna 3 jaar geleden