Tourism Management

Ik overweeg de Engelstalige opleiding. Stel dat blijkt dat dit te lastig is, kan ik dan eventueel switchen naar de Nederlandse opleiding?

Eva
bijna 3 jaar geleden
2 Antwoorden
Guusje Brand
Guusje Brand
bijna 3 jaar geleden

Hoi Eva!

Wat leuk dat je interesse hebt voor de Engelstalige TM opleiding!

Vele van mijn klasgenoten vonden het aan het begin wel eens lastig, maar zijn al snel super goed in engels geworden!

De docenten helpen je altijd met alle liefde als je soms sommige woorden niet snap ect.

Bij de neeerlandstalige heb je zo nu en dan wel engelse hoorcolleges en een paar engelse boeken, dus er zit altijd wel iets van engelstalig tussen.

Maar als het uiteindelijk toch iets te lastig vindt, dan is er natuurlijk de mogelijkheid om aan het begin/midden van het eerste jaar naar de Nederlandstalige opleiden te gaan.

Hopelijk heb ik je voldoende informatie gegeven en schrijf ons gerust weer als je een vraag hebt.

Veel succes met het maken van je studiekeuze!

Daphne Kok
Daphne Kok
bijna 3 jaar geleden

Dag Eva,

Bedankt voor je vraag. Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Engelstalige variant van Tourism Management. Zelf doe ik ook de Engelstalige variant en vond dit in het begin best lastig. Meestal is het wel mogelijk om te switchen, maar dit is dan vaak al wel vrij snel in het begin. Houd wel in gedachten dat je dan ook weer in een nieuwe klas terecht komt.

Uit mijn eigen ervaring, hoef je 10 te staan voor Engels. Doordat je constant Engels spreekt met elkaar wen je heel snel. Misschien moet je even een drempel over om het zelf ook Engels te gaan spreken, maar als je het eenmaal gewend bent, ga je na een aantal weken in het Engels dromen en denken ;)

Ook bij de Nederlandse variant zal je Engelse boeken krijgen, Engelse les en de meeste literatuur is beschikbaar in het Engels, waardoor je er nooit aan zal ontkomen. Het scheelt wel als je de Engelse variant volgt, dat je het lezen van literatuur in het Engels makkelijker zal gaan vinden.

Ik hoop dat mijn antwoord je helpt bij het maken van de juiste keuze. Heel veel succes en mocht je nog andere vragen hebben, stel ze dan gerust.

Daphne

Is jouw vraag nog niet beantwoord?