Daniek van de Kamp

Daniek van de Kamp

EN
NL
2e jaars student Tourism Management
Komt uit Nederland

Hoi! Ik ben Daniek en ben momenteel vierdejaars Tourism Management student. Ik volg de internationale opleiding en vertel je graag meer over de opleiding! Stel gerust al je vragen en misschien tot gauw bij de Hospitality Business School!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Tourism Management

Is het ook mogelijk om je propedeuse te halen in het eerste jaar?

evie, ongeveer 1 maand geleden
Tourism Management

Ik ben erg geïnterreseerd in deze opleiding. Ik doe nu nog 5 Havo maar ik volg geen economie.... Is het verplicht of ligt het niveau hoog tijdens deze opleiding? Alvast bedankt! Sanne Demmer

Sanne Demmer, 3 maanden geleden
Tourism Management

Hoi! Ik ben erg geïnteresseerd in deze opleiding, ik heb een vooropleiding mbo in toerisme. Klopt het dat je dan deze bachelor studie in 3,5 jaar kan doen?

Minette, 3 maanden geleden
Tourism Management

Is er voor de opleiding toerisme ook een versneld traject voor vwo'ers?

Sanne, 4 maanden geleden
Tourism Management

Kan ik mij op de instaptoets voorbereiden? Zo ja, hoe?

Lisa, 4 maanden geleden
Tourism Management

Beste ..... Wanneer moet iemand voor deze opleiding kiezen? Graag hoor ik bijv. voorbeelden van eigenschappen, interesses.....

Lisa, 5 maanden geleden
Tourism Management

Hi, naar welke bestemmingen gaan de studiereizen en in welke lesjaren vind er zo’n reis plaats. Welke kosten zijn hieraan verbonden?

El, 8 maanden geleden
Tourism Management

Hallo! Heeft iemand van jullie misschien ervaring met het volgen van hotelmanagement en tourism management tegelijk? Of heb je tussen de opleidingen getwijfeld? Deze opleidingen lijken me erg leuk, en ze lijken zo erg op elkaar dat een keuze maken moeilijk is.

Emma, 8 maanden geleden