Mascha Drogt

Mascha Drogt

NL
5e jaars student Bouwkunde
Komt uit Nederland

Hoihoi, Ik zit in het vierde jaar van de opleiding Bouwkunde. Ik volg een TopTalent programma naast de opleiding. Ik heb zelf HAVO afgerond op de middelbare school, met het profiel NT.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Bouwkunde

welke laptop is het beste voor de studie bouwkunde? Ik zoek al best een tijdje maar weer niet welke het handigste is. welke komen het meeste voor?

Annemijn, 12 maanden geleden
Bouwkunde

Moet je voor een HBO opleiding bouwkunde in het vak natuurkunde een eindexamen hebben gedaan? Of heb je natuurkunde niet nodig om bouwkunde te gaan doen op het HBO? Ik heb het profiel E&M met wiskunde B, is dat voldoende voor bouwkunde HBO?

Onno, 4 maanden geleden
Bouwkunde

Is het een loting studie?

Lucas , 5 maanden geleden
Bouwkunde

Ik ben motorisch niet zo heel handig. Moet je echt handig zijn voor bouwkunde?

Sandra, 7 maanden geleden
Bouwkunde

authenticator doet het niet met nieuwe telefoon en kan dus nu nergens op inloggen of voor school bezig..

Mats, 8 maanden geleden
Bouwkunde

Is er een mogelijkheid om met het cm (cultuur en maatschappij) profiel bouwkunde te gaan doen? Door bijv. een extra vak te volgen? (Ik zit nog in de 4e klas van de havo) Of wordt een switch naar een ander profiel dan aangeraden?

Helena, 8 maanden geleden
Bouwkunde

Welke boeken heb ik voor (Voltijd) Bouwkunde nodig? Ik begin met me studie in September 2023, en wilde nu al kijken welke boeken ik nodig heb. Omdat mischien kan ik ze bij een vriend krijgen, maar ik weet niet of dat de goeie zijn.

Anonym, 8 maanden geleden
Bouwkunde

Hoeveel kost alles in de 4 jaren van bouwkunde? Boeken, Extrakosten, Kosten per jaar, etc. Ik zou graag een overzicht hebben van alle kosten op die je moet letten.

Yushua, 9 maanden geleden
Bouwkunde

Wat zijn de toelatingseisen?

Ilayda , meer dan 1 jaar geleden
Bouwkunde

Nieuwe laptop Jullie schrijven dat o.a. revit en lumion worden gebruikt, worden deze tekenprogramma’s allemaal gebruikt of alleen revit? Het verschilt nogal aan eisen voor de laptop welk programma gebruikt wordt.

Jan Willem , bijna 2 jaar geleden
Bouwkunde

Jullie schrijven: voor het doorlopen van de les heb je een laptop nodig met daar op Revit 2023 en Windows 10, 64 bits Professional of Enterprise. Revit 2023 moet je dit zelf aanschaffen of gaat dit via school?

jan Willem kruisselbrink, bijna 2 jaar geleden
Bouwkunde

Waar moet een laptop aan voldoen voor de opleiding bouwkunde?

Swen , bijna 2 jaar geleden
Bouwkunde

Hoi! Ik vroeg mij af waar ik kan zien in welke klas ik zit. zodat ik mijn rooster kan bekijken

Maite , bijna 2 jaar geleden
Bouwkunde

Welke dagen heb je les als je voltijd bouwkunde studeert in het eerste jaar?

Sam, ongeveer 2 jaar geleden
Bouwkunde

Kan ik voor mijn studie aankomend jaar een macbook pro 2021 gebruiken? En of eventueel met het programma Parallels zodat deze ook windows ondersteund. Of wordt dit afgeraden?

Olaf, ongeveer 2 jaar geleden
Bouwkunde

Hoi, ik kan door examens niet aanwezig zijn bij de Meet & Greet, mis ik erg veel? zo ja, wat mis ik dan?

. , ongeveer 2 jaar geleden
Bouwkunde

heb je tijdens deze opleiding dezelfde standaard klas? of heb je verschillende klassen? ik bedoel bijvoorbeeld andere klas per vak.

jamy, ongeveer 2 jaar geleden
Bouwkunde

Ik heb 20 dagen geleden een vraag gesteld over of beveiligingssystemen aan bod komen bij deze opleiding. Het antwoord was dat dat niet zo was, maar je wel een minir kon doe gericht op beveiligingssystemen. Welke minor past hierbij?

Pim, meer dan 2 jaar geleden
Bouwkunde

Hi Mascha Drogt, is there any way i can get in touch with the erasmus coordinator at the Saxion University? I'm really hoping to be there next year and for that I need the subjects and in what does the programme consist.Thank you in advance

Aner, meer dan 2 jaar geleden
Bouwkunde

Hi Mascha Drogt, I am an Erasmus student for the 2022-2023 academic year, and I am expecting to do there the 4th year. Thank you for answering the question but I did not really understand which are the subjects of the 4 the year.

Aner, meer dan 2 jaar geleden
Bouwkunde

Which or where can i find the subjects of Architecture? Does the degree consist on 2 semesters or only 1? I am an erasmus student hoping to be there the complete 2022-2023 academic year. Thanks in advance

Aner, meer dan 2 jaar geleden
Bouwkunde

Wij gaan naar de openlag van bouwkunde vanmiddag. Waar is de ingang?

Roy Duijn, meer dan 2 jaar geleden
Bouwkunde

Wat boor een tas word geadviseerd? Aangezien je een schetsrol etc nodig hebt.

Xem, meer dan 2 jaar geleden
Bouwkunde

ik wil graag later iets doen met beveiligingssytemen bij gebouwen. is dit iets waarin je je kan specialiseren bij bouwkunde? word hier aandacht aan besteed? of is dit niet de juiste opleiding voor dit?

pim, meer dan 2 jaar geleden
Bouwkunde

Is het mogelijk om een deel van je studie in het buitenland te doen, zoals dat vaker bij andere hogescholen mogelijk is? Ik denk hierbij aan landen als de VS omdat deze style architectuur mij erg aanspreekt.

Tim, meer dan 2 jaar geleden