Podotherapie

Enschede · 2 ambassadeurs · 26 vragen
MyrtheMerlin

Een podotherapeut behandelt patiënten met voetklachten, maar veelal ook rug-, heup- en knieklachten. Deze laatste soort klachten kunnen namelijk ook heel goed het resultaat zijn van een voetafwijking. Je werkt in gezondheidscentra, ziekenhuizen, sportclubs of zelfstandig in je eigen praktijk.

Beantwoorde vragen

Podotherapie

Kan iemand mij een beter beeld geven van deze opleiding, zoals wat van je verwacht wordt, wat ik mij kan voorstellen van de praktijk en theorie lessen etc.

Lieke, ongeveer 4 jaar geleden
Podotherapie

Hoe kan ik patient worden in jullie in-house praktijk?

Floor, 2 maanden geleden
Podotherapie

kan je switchen naar fysio na het eerste half jaar?

babette, 9 maanden geleden
Podotherapie

Krijg je ook lessen in het Engels en zijn er studieboeken in het Engels? Hoeveel boeken zijn dit en hoe ervaarde jij dit? Mocht dit zo zijn zou je hier begeleiding in kunnen krijgen?

Anoniem, ongeveer 3 jaar geleden
Podotherapie

Wat is het verschil in werkzaamheden tussen een podotherapeut en een medisch pedicure? Alvast bedankt!

Anoniem, ongeveer 3 jaar geleden
Podotherapie

1Hoeveel dagen per week is er fysiek onderwijs? Blijft het nog (deels) online na corona? Ik heb namelijk lange reistijd. 2Heb je als podotherapeut ook met wonden/bloed te maken?

Anoniem, ongeveer 3 jaar geleden
Podotherapie

Wat maakt podotherapie leuker dan fysiotherapie? :)

Lidy, ongeveer 3 jaar geleden
Podotherapie

Op mijn oude opleiding moest je ba-uren verzamelen telde mee voor studie puntien (EC's) . Dit hield in dat je zelf naast je studie 128 uren moest besteden om je te verdiepen dus bijvoorbeeld meelopen in het ziekenhuis of meehelpen als proefpersoon bij medestudenten. Is dit bij podotherapie ook?

Laura, ongeveer 3 jaar geleden
Podotherapie

Zijn de leslocaties makkelijk (lopend?) te bereiken vanaf het CSstation? Ik wil ivm de huidige situatie nu nog niet verhuizen, maar ik heb een lange(re) reistijd.

Magaret, meer dan 3 jaar geleden
Podotherapie

Lisa gaf aan 3 lesdagen. Geldt dat alleen voor het eerste jaar of ook voor het 2e en 3e jaar? Zo nee, hoeveel contactdagen zijn er wekelijks in het 2e en wekelijks in het 3e jaar? Ik twijfel namelijk aan de deeltijd studie of voltijd studie. Wat is het gemiddelde aantal uren op een dag naar school?

Jolanda, meer dan 3 jaar geleden
Podotherapie

Wat vindt je echt totaal niet leuk aan deze studie en welke dingen zijn toch anders dan je had verwacht voordat je begon aan deze studie?

Anoniem, bijna 4 jaar geleden
Podotherapie

Kan ik de opleiding ook in deeltijd volgen en in mijn eigen tempo?

Linda, bijna 4 jaar geleden
Podotherapie

Hoi! Ik vroeg mij af, of deze opleidingen HBO of WO zijn en hoe ik het verschil hiertussen op jullie site kan vinden. Daarnaast: Waarin verschilt dit van een andere uni ?

lara, meer dan 4 jaar geleden
Podotherapie

Er staat in de beschrijving dat er ongeveer 20 college uren zijn per week. Hoe zijn deze uren verdeeld in de week?

Susanna, bijna 5 jaar geleden
Podotherapie

"In het tweede jaar doe je mee met een internationaal uitwisselingsproject van een aantal dagen met studenten uit Gent. " wat wordt er hier precies mee bedoeld ? En is de beheersing van de Engelse taal belangrijk

, ongeveer 5 jaar geleden
Podotherapie

Hallo, ik zit op het vmbo 4de klas. Welke mbo opleiding moet ik als vooropleiding doen voordat ik deze opleiding kan volgen?

Laura, meer dan 5 jaar geleden
Podotherapie

Je hebt bij de opleiding podotherapie heel veel vakken die met antomie en gezondheid te maken hebben, maar krijg je bijvoorbeeld ook Nederlands, Engels, Lichamelijke Opvoeding?

, ongeveer 6 jaar geleden
Podotherapie

Hallo, op de factsheet heb ik gezien dat je studieboeken, polipak, slijpjas en je materialenkoffer ongeveer 1790 euro kosten. Is dit echt zo?

Grisaimy, ongeveer 7 jaar geleden