Security Management

Hallo, Hoe zit het precies met engels wat betreft de opleiding? Zijn er engels lessen, vakken en of zelf examens? Hoe hoog en of goed moet mijn engels niveau zijn? En kan ik de opleiding sneller dan in 4 jaar afronden? Graag een uitgebreid antwoord met uitleg. Heel erg bedankt!

Armin
meer dan 3 jaar geleden
1 Antwoord
Hanna
Hanna
ongeveer 3 jaar geleden

Beste Armin,

De meeste lessen worden in het Nederlands gegeven. In het tweede gedeelte van het tweede jaar kunnen er uitwisselingsstudenten uit Amerika aanwezig zijn. De lessen zullen dan in het Engels plaatsvinden. Verder zijn er wel veel lesboeken in het Engels. het niveau van het Engels is niet heel hoog. Als je HAVO/MBO hebt gedaan is het Engels goed te volgen.

In principe is het niet mogelijk om de opleiding sneller dan 4 jaar af te ronden. Voor uitzonderlijke situaties kan wel uitzondering worden gemaakt, als je bijvoorbeeld al een HBO opleiding hebt afgerond en vakken uit de vorige HBO opleiding overeenkomen met de vakken die Security Management biedt.

Ik hoop zo je vraag goed beantwoord te hebben, mocht je nog meer vragen hebben of er zijn zaken nog niet duidelijke kun je deze altijd stellen!

Met vriendelijke groet,

Hanna van der Horst Bruyn

Is jouw vraag nog niet beantwoord?