Security Management

Apeldoorn · 5 ambassadeurs · 25 vragen
AnnemijnSharon VeldermanHannaMaud

Een spannend en veelzijdig vakgebied waarin geen dag hetzelfde is. Dat zowel maatschappelijke betrokkenheid vraagt als creativiteit, leiderschap en integriteit. Een vak met toekomst. Dat is Security Management! Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen en oplossen van calamiteiten binnen een groot bedrijf? Dan is de opleiding Security Management zeker iets voor jou! Je wordt opgeleid tot allround deskundige die zich bezig houdt met de security van mensen, bezittingen, informatie en processen.

Beantwoorde vragen

Security Management

Hallo, wat is het verschil tussen een HBO Security Management & HBO integrale veiligheidskunde studie? Met vriendelijke groet, Trystan Kleijn

Trystan, bijna 5 jaar geleden
Security Management

Welke vakken krijg je allemaal? Waar is de opleiding vooral op gericht? Wat is het verschil tussen ivk en security managment? Wat kan je later met deze studie worden? Hoe is het arbeidsperspectief van deze studie? Alvast bedankt!

Chimene, meer dan 7 jaar geleden
Security Management

Is deze opleiding ook in een deeltijd versie te volgen naast een baan?

Mariëlle , ongeveer 1 jaar geleden
Security Management

Ik zou graag digitaal rechercheur willen worden. Kan dat ook met deze opleiding, Security Management?

Pello, ongeveer 1 jaar geleden
Security Management

De baan terrorismebestrijding lijkt mij het meest interessant… welke opleiding past hier het beste bij?

Noumidia, meer dan 1 jaar geleden
Security Management

Bij welk bedrijf kan je een dag meelopen als middelbare scholier als je geïnteresseerd bent in de studie security management?

Niek, bijna 2 jaar geleden
Security Management

Misschien een rare vraag, maar ik wil de opleiding ''cyber security'' volgen alleen heb ik deze opleiding niet kunnen vinden op de website. Is dit dezelfde opleiding als security management of ICT?

nur, ongeveer 2 jaar geleden
Security Management

Kan ik ook in februari instromen in de voltijd opleiding Security Management? Dit werd tegen mij gezegd door mijn SLB'er toen ik deze studie deed afgelopen namelijk, maar ik zie het nergens als optie staan.

William, ongeveer 2 jaar geleden
Security Management

Welke boeken heb je perse bij security management (voltijd) (Apeldoorn) nodig? Ga je alle verplichte boeken gebruiken?

Anouk , meer dan 2 jaar geleden
Security Management

Welke boeken moet je perse hebben? Gebruik je de verplichte boeken allemaal?

Anouk , meer dan 2 jaar geleden
Security Management

Ik heb eigenlijk altijd al moeite gehad met het vak Engels, maar als ik jou verhaal zo lees zou dit geen reden moeten zijn om de studie niet te kiezen.

Indy, meer dan 2 jaar geleden
Security Management

Wat is de hoeveelheid Engels in de studie en het niveau daarvan? Zijn er bijvoorbeeld presentaties of verslagen die in het Engels gedaan moeten worden?

Indy, meer dan 2 jaar geleden
Security Management

Hallo, klopt het dat je integrale veiligheid niet in Deventer kunt volgen

Jesse, meer dan 2 jaar geleden
Security Management

Mijn zoon zit op dit moment in havo3. Hij moet zijn pakket kiezen. Hij gaat voor EM. Welke vakken zijn aan te bevelen om in ieder geval te kiezen? Zijn er voorkeursvakken voor de opleiding security management?

Robin, meer dan 2 jaar geleden
Security Management

Hallo, zijn de meeloop dagen nu online ivm Corona?

Rutger, meer dan 2 jaar geleden
Security Management

Als je voor deeltijd kiest, heb je dan alsnog de eerste een/twee jaar gezamenlijk les met ivk? Kun je dan ook nog makkelijk switchen?

Anna, ongeveer 3 jaar geleden
Security Management

Is deze opleiding ook in Enschede?

Suus, meer dan 3 jaar geleden
Security Management

Ik doe nu een MBO opleiding (Leidinggevende Travel en Hospitality BOL-4) die niet echt aansluit op studie Security Management, is dat een heel groot probleem voor het eventueel kiezen van deze studie? Ik vind deze studie namelijk wel heel erg interessant.

Sara, meer dan 3 jaar geleden
Security Management

Ik wil in de toekomst een ethical hacker worden..., sluit deze studie daar aan? Zo niet, welke andere studie zijn er die ik kan volgen?

Tim, meer dan 3 jaar geleden
Security Management

Goedemorgen beste student, Onze zoon heeft zich aangemeld voor de opleiding security management te Apeldoorn. Nu zouden wij graag willen weten welke laptop hij hiervoor zou moeten aanschaffen. Ik zie namelijk geen kopje van lesmateriaal staan. Bedankt alvast. Met vr gr, Agnes Posthumus

Agnes, meer dan 3 jaar geleden
Security Management

is de studie Security Management erg gericht op ICT gebied?

Lente, meer dan 4 jaar geleden
Security Management

Hallo, Hoe zit het precies met engels wat betreft de opleiding? Zijn er engels lessen, vakken en of zelf examens? Hoe hoog en of goed moet mijn engels niveau zijn? En kan ik de opleiding sneller dan in 4 jaar afronden? Graag een uitgebreid antwoord met uitleg. Heel erg bedankt!

Armin, bijna 5 jaar geleden
Security Management

Hoihoi, Moet je bij deze opleiding opdrachten met je laptop maken? Of werk je nauwelijks met laptops?

Femke, bijna 5 jaar geleden
Security Management

Kan ik mijn boeken tweedehands kopen? Als je tweedehands koopt zijn de inlogcodes al vaak gebruikt, kan dit problemen opleveren bij de studie?

Tycho, meer dan 6 jaar geleden
Security Management

Is dit een handige studie om te volgen als je hierna particulier onderzoeker wilt worden? Daarbij vroeg ik me af of deze studie heel erg gericht is op bedrijfskunde en minder op bijvoorbeeld nationale veiligheid. Dit laatste vind ik namelijk wel interessanter. Kun je daar wat over zeggen?

Barend Jan, bijna 7 jaar geleden