Fashion & Textile Technologies

Hey! Ik heb zelf de ambitie om mijn eigen kledinglijn te ontwikkelen, dus zowel invloed op design, productie, materiaalkeuze, marketing, sales, etc. Alles wat bij een eigenkleding lijn komt kijken, echter ben ik geen wonder in Engels, taalvaardigheid en lab vaardigheden. Hoeverre past dit bij mij?

B.
meer dan 1 jaar geleden
2 Antwoorden
Myrthe Petter
meer dan 1 jaar geleden

Hallo! Ik wil nog even aanvullen dat ik zelf ook geen held ben in Engels. De Engelse toetsen zijn niet onmogelijk te halen, ligt lager dan havo-niveau (vind ik zelf). Bij projecten waar het om Engels gaat, wordt je qua taal niet afgerekend. Ze gaan er niet vanuit dat je Engels perfect is.

Jorine Dierks
Jorine Dierks
meer dan 1 jaar geleden

Hoi! Tijdens de opleiding leer je veel over de onderwerpen die jij benoemt en dus over het gehele productie proces van kleding. Engels & taal zijn wel vakken die terug gaan komen en je zult hier dus ook een paar tentamens over moeten maken, echter komt dit niet elke periode terug. Ook voor lab vaardigheden zijn er een aantal verplichte activiteiten waar je aan moet voldoen, maar je hebt de hoeveelheid tijd die je aan het lab besteed ook voor een groot deel zelf in de hand. Tijdens groepsprojecten kan je namelijk zelf je rol kiezen en in een groep heeft maar één persoon de verantwoordelijk voor de dingen die in het lab moeten gebeuren. Is het lab niet helemaal jouw ding, dan kun je er dus voor kiezen deze rol niet op jou te nemen. Hopelijk beantwoord dit je vraag!

Is jouw vraag nog niet beantwoord?