Arianne Hekman

Arianne Hekman

NL
5e jaars student Fysiotherapie
Komt uit Nederland

Ik ben Arianne 26 jaar en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Wat mij vooral aanspreekt in het vak is het creatief denken om tot passende oplossingen te komen voor een behandeling.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Fysiotherapie

Hoe zit het met de structuur van het onderwijs? Zijn er roosters wanneer er hoorcolleges en praktijklessen zijn, krijg je studiepunten doormiddel van toetsen of juist door portofolio gesprekken te houden. Is de opleiding duidelijk?

Kyara, 12 dagen geleden
Fysiotherapie

Heyy, klopt het dat de opleiding fysiotherapie in het engels wordt gegeven? Of kan je er ook voor kiezen voor Nederlands?

Wilma, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

Hoi! Ik vroeg me een paar dingen af en hopelijk heb jij daar antwoord op. Hoeveel dagen ben je echt op school? Kan ik stage lopen in een andere stad? En hoe groot is de kans op toelating. Ik ben benieuwd :) Groeten Lucas

Lucas, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

Moet je tijdens de lessen de kleren uit om oefeningen uit te voeren? Dit las ik namelijk op internet.

Lisa, 10 maanden geleden
Fysiotherapie

Hoi :) Is het als fysiotherapeut gebruikelijk om buiten kantooruren te werken of heb je hier zelf keus in?

Anoniem, 10 maanden geleden
Fysiotherapie

hai, mijn vraag is of de studie fysiotherapie echt breed is. Naar welke studies kun je hierna makkelijk doorstuderen? Kun je ook iets anders worden dan fysio na deze studie?

isabel doeschotte, 11 maanden geleden
Fysiotherapie

Hoi, het valt me op dat veel fysiotherapeuten een master graad hebben. Is het noodzakelijk om verder te studeren na de bachelor?

Lies, 12 maanden geleden
Fysiotherapie

Hallo, tijdens de online voorlichting had ik een vraag over dierfysiotherapie. Ik hoorde dat een 3e jaars studente een minor volgt met betrekking tot paarden. Ik ben super geïnteresseerd in paarden en wil kater paarden fysio gaan doen. Ik vraag me af wat ze met de minor later kan. Vriendelijke groet

Danique, 12 maanden geleden
Fysiotherapie

In het overzicht bij de opleiding staat dat je tijdens de praktijklessen in je ondergoed moet lopen. Wat houd dit in, of heb je gewoon een korte broek en een hemdje/ sportkleding aan tijdens de praktijklessen?

Joyce, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Is het mogelijk om stages vanaf je eerste jaar al deels zelf te kiezen m.b.t. wat voor een bedrijf je stage gaat lopen of wordt je gewoon ingedeeld op welke stageplek het dichts bij jou is.

Ben, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoeveel uur heb je op school les en hoeveel uur heb je online les?

Lajos, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoe ziet een doorsnee week er normaal uit ( dus zonder online lessen vanwege corona). Beginnen de lessen vroeg elke dag of wisselt dat? Heb je soms lange dagen van bijvoorbeeld 9-17 uur?

Constance, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo, wat is een goede vooropleiding mbo als je fysiotherapeut wilt worden?

Nancy, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen het werk van een fysiotherapeut en een ergotherapeut?

Lidy, meer dan 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Moet je al je boeken voor het eerste jaar in één keer kopen of kan dit in delen? En zo ja, welke boeken moet in dan voor het eerste kwartiel halen?

Melle, meer dan 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo zijn dr nog een paar dibgen die belangrijk zijn die je nodig hebt ? En wat zijn de eisen van een computer.

Jolijn, meer dan 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Kan iemand mij misschien vertellen wat voor een laptop jullie gebruiken bij deze opleiding? Waar moet deze aan voldoen? bv. veel opslag op de laptop of in de cloud met een chromebook.

barry, meer dan 1 jaar geleden
Fysiotherapie

hallo, ik had een vraagje over de opleiding. kan ik met de opleiding fysiotherapie ook een beroep doen in de richting van sport? zoals personaltrainer of zo iets? moet ik dan tijdens de opleiding die kan kiezen . of als ik alleen een minor doe in de richting van sport?

Daniil sweys, meer dan 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo ik las bij 1 van de vragen dat er 250 aanvragen waren en 90 studenten geaccepteerd worden. ik heb me dus aangemeld en heb een mail gekregen dat ik geaccepteerd wordt mits ik mijn diploma haal. betekent dit dan 100 procent dat ik wordt aangenomen of komt er nog een intake gesprek?

Jeroen, meer dan 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo, ik zou graag willen weten hoeveel geld een student betaalt voor boeken gemiddeld per jaar. Ik las in andere vragen dat er digitale boeken waren?

Jeroen, meer dan 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoe zien de praktijktoetsen eruit en waar moet ik dan aan denken? Zijn het presentaties of anders? Moet je veel voor de groep doen? Wat ik lastig vind is overerving en dingen op cellulair niveau. Dus mijn vraag is of dit onderdeel belangrijk is of dat biologie meer gericht is op de anatomie?

Renee, bijna 2 jaar geleden