Arianne Hekman

Arianne Hekman

NL
6e jaars student Fysiotherapie
Komt uit Nederland

Ik ben Arianne 26 jaar en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Wat mij vooral aanspreekt in het vak is het creatief denken om tot passende oplossingen te komen voor een behandeling.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Fysiotherapie

Kan ik nadat ik mijn aanmelding heb afgerond en wanneer ik ben aangenomen op de opleiding altijd nog van gedachten veranderen en mij weer afmelden? En tot wanneer zou dit kunnen?

Tijn, 8 dagen geleden
Fysiotherapie

Op de website wordt gesproken over samenwerken met studenten van een internationale fysiotherapie opleiding. Waar is deze, en wordt deze geheel in het Engels gegeven?

Saskia, 8 dagen geleden
Fysiotherapie

Goedenavond, Kun je de opleiding fysiotherapie ook in deeltijd doen? En wat zijn hiervoor de eisen?

Kimberly, 9 dagen geleden
Fysiotherapie

Is de opleiding fysiotherapie een numerus fixus opleiding bij jullie?

Djerre, ongeveer 1 maand geleden
Fysiotherapie

Ik kreeg bij de online open dag te horen dat ik, doordat ik sport en bewegen heb afgerond, vrijstelling zou kunnen krijgen, waarvoor zou dat dan kunnen zijn?

Anouk, 2 maanden geleden
Fysiotherapie

Wanneer kan ik mij inschrijven voor fysiotherapie in Enschede?

Vera, 3 maanden geleden
Fysiotherapie

Ik heb 2 vragen: 1. In hoeverre doen de studenten bij de bachelor fysiotherapie wetenschappelijk onderzoek? (is dit een groot deel van de opleiding, of juist minimaal?) 2. Hoe zien de lesroosters er ongeveer uit?

Tara, 3 maanden geleden
Fysiotherapie

Worden de latijnse of de engelse termen gebruikt voor fysiotherapie in nederland?

Jeff, 3 maanden geleden
Fysiotherapie

Hey, hoe is de structuur van de opleiding? Heb je wel gewoon 4/5 dagen les of is het veel zelfstudie? En heb je wel gewoon hoorcolleges etc of moet je alles zelf studeren? En is er een mogelijkheid om de studie in februari te starten?

Anouk, 4 maanden geleden
Fysiotherapie

Is de studie fysiotherapie op saxion numerous fixus?

Pien, 5 maanden geleden
Fysiotherapie

Hoeveel % van de leerlingen die starten met de opleiding verlaten de school daadwerkelijk met een diploma? Gemiddeld genomen.

Cindy, 5 maanden geleden
Fysiotherapie

Hoi! Is er een versneld traject voor VWO-ers?

Thymen Hulshof , 6 maanden geleden
Fysiotherapie

Hallo, moet je bij de introductie van te voren aanmelden of zou dit ook nog ter plekke kunnen. Is er eventueel ook een (gratis) parkeer mogelijkheid bij de slaapplek tijdens de introductie.

Nathalie, 8 maanden geleden
Fysiotherapie

Hi Arianne, Bedankt voor je antwoord! Mag je ook zelf een stage regelen buiten het netwerk van Saxion? Stage in Deventer zou nog zeker kunnen maar tegen de Duitse grens niet.

Jana, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

Ik heb ook een vraag over het aanschaffen van een laptop? Zijn er eisen of andere dingen waarop ik moet letten voor het aanschaffen van een laptop voor deze opleiding?

Elsa, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

Hallo, ik heb een vraag over het aanschaffen van boeken voor de opleiding fysiotherapie. Krijg je een lijstje waarop staat welke boeken ik moet aanschaffen? Zijn er boeken die ik nu al kan aanschaffen of hoor ik dat aan het begin van het schooljaar

Elsa, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

Hallo, kun je de studie fysiotherapie doen met een c&m profiel? mvg, Indy

Indy, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

Ik woon op 1,5 / 2 uur van de school af. Wordt hier rekening mee gehouden? En kan je een stage doen dichtbij huis?

Jana, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

is een macbook geschikt?

Thom, 9 maanden geleden
Fysiotherapie

Wat voor taken heeft een fysiotherapeut in zijn werk allemaal? En is het misschien mogelijk om nog een dagje mee te lopen met een student?

Evi, 10 maanden geleden
Fysiotherapie

Welk type student zien jullie terug op deze opleiding? Welke eigenschappen moet je bijvoorbeeld hebben zodat de opleiding bij je past?

Julia, 12 maanden geleden
Fysiotherapie

Komen er nog meeloopdagen voor de opleiding in Enschede?

Nina, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

is dit een numerus fixus opleiding?

Amber, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoe zit het met de structuur van het onderwijs? Zijn er roosters wanneer er hoorcolleges en praktijklessen zijn, krijg je studiepunten doormiddel van toetsen of juist door portofolio gesprekken te houden. Is de opleiding duidelijk?

Kyara, ongeveer 1 jaar geleden
Fysiotherapie

Heyy, klopt het dat de opleiding fysiotherapie in het engels wordt gegeven? Of kan je er ook voor kiezen voor Nederlands?

Wilma, bijna 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoi! Ik vroeg me een paar dingen af en hopelijk heb jij daar antwoord op. Hoeveel dagen ben je echt op school? Kan ik stage lopen in een andere stad? En hoe groot is de kans op toelating. Ik ben benieuwd :) Groeten Lucas

Lucas, bijna 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Moet je tijdens de lessen de kleren uit om oefeningen uit te voeren? Dit las ik namelijk op internet.

Lisa, bijna 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoi :) Is het als fysiotherapeut gebruikelijk om buiten kantooruren te werken of heb je hier zelf keus in?

Anoniem, ongeveer 2 jaar geleden
Fysiotherapie

hai, mijn vraag is of de studie fysiotherapie echt breed is. Naar welke studies kun je hierna makkelijk doorstuderen? Kun je ook iets anders worden dan fysio na deze studie?

isabel doeschotte, ongeveer 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoi, het valt me op dat veel fysiotherapeuten een master graad hebben. Is het noodzakelijk om verder te studeren na de bachelor?

Lies, ongeveer 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo, tijdens de online voorlichting had ik een vraag over dierfysiotherapie. Ik hoorde dat een 3e jaars studente een minor volgt met betrekking tot paarden. Ik ben super geïnteresseerd in paarden en wil kater paarden fysio gaan doen. Ik vraag me af wat ze met de minor later kan. Vriendelijke groet

Danique, ongeveer 2 jaar geleden
Fysiotherapie

In het overzicht bij de opleiding staat dat je tijdens de praktijklessen in je ondergoed moet lopen. Wat houd dit in, of heb je gewoon een korte broek en een hemdje/ sportkleding aan tijdens de praktijklessen?

Joyce, ongeveer 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Is het mogelijk om stages vanaf je eerste jaar al deels zelf te kiezen m.b.t. wat voor een bedrijf je stage gaat lopen of wordt je gewoon ingedeeld op welke stageplek het dichts bij jou is.

Ben, meer dan 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoeveel uur heb je op school les en hoeveel uur heb je online les?

Lajos, meer dan 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoe ziet een doorsnee week er normaal uit ( dus zonder online lessen vanwege corona). Beginnen de lessen vroeg elke dag of wisselt dat? Heb je soms lange dagen van bijvoorbeeld 9-17 uur?

Constance, meer dan 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo, wat is een goede vooropleiding mbo als je fysiotherapeut wilt worden?

Nancy, meer dan 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen het werk van een fysiotherapeut en een ergotherapeut?

Lidy, meer dan 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Moet je al je boeken voor het eerste jaar in één keer kopen of kan dit in delen? En zo ja, welke boeken moet in dan voor het eerste kwartiel halen?

Melle, meer dan 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo zijn dr nog een paar dibgen die belangrijk zijn die je nodig hebt ? En wat zijn de eisen van een computer.

Jolijn, meer dan 2 jaar geleden
Fysiotherapie

Kan iemand mij misschien vertellen wat voor een laptop jullie gebruiken bij deze opleiding? Waar moet deze aan voldoen? bv. veel opslag op de laptop of in de cloud met een chromebook.

barry, bijna 3 jaar geleden
Fysiotherapie

hallo, ik had een vraagje over de opleiding. kan ik met de opleiding fysiotherapie ook een beroep doen in de richting van sport? zoals personaltrainer of zo iets? moet ik dan tijdens de opleiding die kan kiezen . of als ik alleen een minor doe in de richting van sport?

Daniil sweys, bijna 3 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo ik las bij 1 van de vragen dat er 250 aanvragen waren en 90 studenten geaccepteerd worden. ik heb me dus aangemeld en heb een mail gekregen dat ik geaccepteerd wordt mits ik mijn diploma haal. betekent dit dan 100 procent dat ik wordt aangenomen of komt er nog een intake gesprek?

Jeroen, bijna 3 jaar geleden
Fysiotherapie

Hallo, ik zou graag willen weten hoeveel geld een student betaalt voor boeken gemiddeld per jaar. Ik las in andere vragen dat er digitale boeken waren?

Jeroen, bijna 3 jaar geleden
Fysiotherapie

Hoe zien de praktijktoetsen eruit en waar moet ik dan aan denken? Zijn het presentaties of anders? Moet je veel voor de groep doen? Wat ik lastig vind is overerving en dingen op cellulair niveau. Dus mijn vraag is of dit onderdeel belangrijk is of dat biologie meer gericht is op de anatomie?

Renee, bijna 3 jaar geleden