Florien Harmeling

EN
NL
4e jaars student Archeologie
Komt uit Nederland

Ik ben een 2e jaars Archeologie student en zit in het bestuur van de studievereniging DAS.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Archeologie

Wat zouden jullie kwa laptop aanbevelen voor de opleiding archeologie?

Hély, 4 maanden geleden
Archeologie

Hallo, Ik heb een vraag over het behalen van een propedeuse. Wat is het snelst dat je deze zou kunnen halen? Ik zit er namelijk aan te denken om alleen mijn propedeuse te halen en dan door te stromen naar de Uni :)

Afra, meer dan 3 jaar geleden
Archeologie

Op de open dag en meeloopdag werd mij verteld dat je na het behalen van je bachelor in Deventer gelijk door kunt naar de master op de universiteit? Hoe zit dat precies? Ik heb even op het internet gezocht en zag dat je tijdens de minor van de opleiding een verkorte premaster kunt volgen hiervoor?

Mike van Venrooij, meer dan 3 jaar geleden
Archeologie

Hey ik ben Roos van Zuijlen en wil graag de opleiding archeologie gaan doen. I klas allewn nog een vraag. Hoeveel mensen worden er per jaar aangenomen op de opleiding en wat zijn de eissn om aangenomen te worden?

Roos van Zuijlen, meer dan 3 jaar geleden
Archeologie

In hoeverre is de opleiding, zowel als de fysieke en digitale leeromgeving geschikt voor (zwaar) dyslectische en hoogbegaafde? dit kan zowel gezien worden als in de les methodieken en behandeling als in de specificatie en onderbouwing van het betreffende matteriaal. maar ook als in de soorten licht.

daan, meer dan 3 jaar geleden
Archeologie

Hi, Ik wil graag deze studie doen maar na de site te lezen krijg ik het idee dat het meer op aardrijkskunde, bodemgebruik en zo gefocust is dan op geschiedenis in het eerste jaar. Aardrijkskunde heb ik nooit echt leuk gevonden. Gaat dat een probleem zijn?

Eva, bijna 4 jaar geleden