Ondernemerschap & Retailmanagement

Is er een mogelijkheid om tijdens de opleiding van enschede over te stappen naar deventer?

Daan
ongeveer 4 jaar geleden
2 Antwoorden
Eelke
Eelke
ongeveer 4 jaar geleden

Hoi Daan,

Als je de voorkeur geeft aan een wat kleinschaligere opleiding, dan kan ik Deventer zeker aanraden. Dit is ook de reden waarom ik voor Deventer heb gekozen. Naar mijn weten is het wel mogelijk om te switchen van locatie, maar dit zou ik niet adviseren; je hebt namelijk in Enschede andere docenten dan Deventer.

Wat betreft de schoollocaties waar Enola over schrijft; in Deventer wordt er ook nog gebruik gemaakt van de externe locatie "De Gasfabriek". Een ondernemerslocatie, waar voornamelijk de Ondernemerlijn (jaar 2) en Studentenbedrijf MULTUS (jaar 1) plaatsvinden.

Enola Smit
Enola Smit
ongeveer 4 jaar geleden

Hallo Daan,

Ten eerste sorry voor dit latere antwoord, door een storing in Intosaxion heb ik geen melding gekregen van de vraag.

Nu jouw vraag over het overstappen. Het is zo dat je je in het begin natuurlijk opgeeft voor een locatie die jouw voorkeur heeft. Dit kan Enschede of Deventer zijn. Bij Deventer zit de opleiding bij de school in (alle andere opleidingen zitten er om heen) en zijn de klassen wat kleiner. Enschede heeft een speciaal gebouw voor de opleiding ORM, namelijk het oude ziekenhuis aan het Ariensplein, en zijn de klassen wat groter. Voor de rest is de opleiding hetzelfde qua stof en praktijk.

Als je uiteindelijk hebt dat Enschede/ Deventer niet bevalt en je wilt overstappen heb je eerst een gesprek met je coach en/of studiebegeleider. Hoe dit precies in zijn werking gaat durf ik niet te zeggen. Zij kunnen jou helpen of eerst samen bespreken waarom dat zo is. Daarna kan het mogelijk zijn dat je over kan stappen mits er plek is op die locatie. Maar als het zover is wordt dit ook besproken en we hopen natuurlijk dat dit niet nodig is :)

Hopelijk is je vraag zo beantwoord. Zo niet, dan kun je een mailtje sturen.

Groetjes,

Enola

Is jouw vraag nog niet beantwoord?