Ondernemerschap & Retailmanagement

Hoi, Ik wil graag Ondernemerschap en Retailmanagement gaan studeren, maar ik twijfel nog tussen de locaties in Enschede en Deventer. Kunnen jullie mij meer vertellen over de verschillen tussen de locaties? Dan heb ik het voornamelijk over sfeer en hoeveel uitdaging er is etc.

Levi
meer dan 4 jaar geleden
2 Antwoorden
Bjorn
Bjorn
meer dan 4 jaar geleden

Hoi Levi, bedankt voor je vraag.

Ik studeer zelf in Enschede en daar bevindt de opleiding zich veel op locatie Ariënsplein. Dit is één van de aparte gebouwen dichtbij het hoofdgebouw van Saxion. Dit is deels ingericht voor de opleiding ORM waar, uit eigen ervaring, altijd wel ruimte is om zelf of in een groep aan de slag te gaan met leraren binnen handbereik.

In Deventer is dit te vergelijken met de locatie Gasfabriek. Dit gebouw heeft dezelfde sfeer en ook daar zijn veel plekken voor zelfstudie. Het feit is daarnaast ook dat de locaties Deventer en Enschede af en toe samengevoegd worden voor een centrale kick-off voor een nieuwe fase in je studiejaar. De ene keer is dit in Enschede en de andere keer bevind het zich in Deventer.

Terugkomend op je vraag over sfeer en uitdaging weet ik zeker dat beide locaties dezelfde sfeer en uitdagingen hebben aangezien je het als één geheel moet zien. De opleiding op beide locaties wordt centraal aangestuurd. Ik heb zelf ook in deze twijfel gezeten en uiteindelijk gekozen voor locatie Enschede wat me goed tot op heden zeer goed bevalt.

Groeten, Bjorn

Jim Niemeijer
meer dan 4 jaar geleden

Dag Levi,

Bedankt voor je vraag. Ik zit zelf in Deventer op school. De sfeer vind ik daar erg leuk en betrokken. De uitdaging is ongeveer hetzelfde. Alleen vind ik het in Deventer leuker omdat de opleiding daar iets kleiner is en iedereen wat meer betrokken is. De school in Deventer is ook wat kleiner en dat vind ik zelf ook prettig.

Ik hoop je hiermee geholpen te hebben.

Groet,

Jim Niemeijer

Is jouw vraag nog niet beantwoord?