International Business

Hi, Hoe gaat de toetsing bij de opleiding? Krijg je groepsprojecten, of ouderwets met pen en papier een toets maken? Hoe ziet een rooster eruit? Is het elke week vergelijkbaar? Bedankt!

Stefan
meer dan 3 jaar geleden
1 Antwoord
Oscar
Oscar
meer dan 3 jaar geleden

Dag Stefan,

De toetsing bij de opleiding gaat op verschillende manieren. Hoe dat er volgend schooljaar exact uit gaat zien met deze pandemie is voor iedereen nog de vraag. Normaal heb je voor toetsen nog pen en papier. Sommige toetsen maak je op de computer, maar je gaat ook veel opdrachten en projecten doen en krijg je een cijfer nadat je een verslag hebt gemaakt.

Het rooster is verschillend. Ik ben zelf nu een 2e jaars en heb dit jaar 1 dag in de week vrij gehad, vorig jaar had ik 5 dagen in de week school gepland staan. Je krijgt wel 2 dagen in de week de tijd om aan je business case te werken. Je krijgt 2x per jaar een project met een echt bedrijf genaamd de businesscase.

En normaal staat het rooster van een kwartiel wel vast, er kan altijd wat geschoven worden met feestdagen of dat een leraar echt niet kan, maar roosters zijn ingepland per kwartiel.

Hopelijk heb ik al je vragen beantwoord, zo niet, stuur gerust nog meer vragen!

Groetjes,

Oscar

Is jouw vraag nog niet beantwoord?