Interior Design and Styling

1. Wat voor projecten hebben jullie? 2. Hoe zit jullie les eruit? 3. Hoe vaak per week gaan jullie naar school? 4. Hoeveel tijd wordt besteed aan theorie en hoeveel aan praktijk? 5. Zijn de docenten ook echte architecten?

Natalia Burminska
meer dan 2 jaar geleden
1 Antwoord
Milan Huisman
Milan Huisman
meer dan 2 jaar geleden

Beste Natalia,

Op dit moment gaan we twee dagen per week fysiek naar school en één dag online. Tijdens deze lessen krijgen we les van interieurarchitecten, lichtontwerpers, illustrators en nog veel meer mensen uit de beroepspraktijk. Een groot deel van de lessen is praktisch. Dan werk je aan ontwerpopdrachten. Denk hierbij aan het herbestemmen van een oud kerkgebouw, ontwerpen van het interieur voor een zorginstelling, ontwerpen van een kantoor of hotel. Het inrichten van woningen zal je niet veel tegenkomen.

De rest van de tijd besteed je aan theorie. Hoorcolleges over kunstgeschiedenis, design geschiedenis, bouwkunde en lichtdesign komen hierbij om de hoek kijken.

De theorie wordt getoets tijdens kennistoetsen en de praktijk wordt getoetst in de vorm van een producttoets of praktijktoets. Tijdens die toetsen lever je een product in zoals een interieurontwerp.

Groetjes,

Milan

Is jouw vraag nog niet beantwoord?