Interior Design and Styling

Hi, Heb je voor de voorbereidende cursus al een laptop nodig waarop je Vectorworks en Twinmotion kan draaien? Ik kom er ook niet helemaal uit welke laptop nou goed is. Mijn voorkeur gaat uit naar een Mac, maar die zijn erg prijzig. Welke laptop wordt veel gebruikt onder studenten? Aanraders?

Flora
ongeveer 3 jaar geleden
1 Antwoord
Milan Huisman
Milan Huisman
ongeveer 3 jaar geleden

Hi Flora,

Voor de voorbereidende cursus heb je nog niet meteen een goeie laptop nodig. Vanaf het eind van het eerste jaar zal je de laptop gebruiken voor digitaal tekenwerk. Aan het begin van het eerstejaar zal je de laptop vooral gebruiken voor verslagen en dossiers.

Studenten gebruiken allemaal een andere laptop. Windows of Apple is allebei prima. Veel studenten hebben bij Apple wel de voorkeur voor minimaal een 16inch. Ikzelf gebruik een Lenovo en die werkt al jaren heel goed! Ik ben toentertijd naar een laptop zaak geweest met de minimale systeemvereisten en de medewerker hielp me toen met zoeken.

Let bij het aanschaffen van een laptop wel op de specificaties die je vindt op de site van bijvoorbeeld Vectorworks. De juiste systeemvereisten zijn belangrijk om je werk goed te kunnen doen.

Groetjes,

Milan

Is jouw vraag nog niet beantwoord?