Interior Design and Styling

Ik wil graag wat vragen ik heb eigenlijk geen mbo 4 diploma maar ik wil graag 21+ toets maken kan ik dan wel de opleiding volgen !? En ik heb wel mbo 2 diploma verkoper wonnen. En hoe werkt het eigenlijk met de portfolio.

Samah
ongeveer 3 jaar geleden
1 Antwoord
Milan Huisman
Milan Huisman
ongeveer 3 jaar geleden

Beste Samah,

De toelatinseisen voor onze opleiding zijn inderdaad minimaal een mbo 4 of havo diploma. Voor meer informatie en antwoorden over de 21+ toets kun je het beste contact opnemen met ons Servicepoint. Zij zijn te bereiken op 088-0193000 of servicepoint@saxion.nl.

Om toegelaten te worden tot de opleiding leg je eerst een toelatingsassessment af. Tijdens deze dag zul je opdrachten maken en vooraf aan je toelating maak je ook enkele opdrachten. Als je al enige creatieve ervaring hebt (fotografie, mode, interieur, poëzie, muziek) neem dan vooral hier enkele werken van mee. Zo krijgt de toelatinscommissie een beeld van jouw creatieve vaardigheden en jouw motivatie.

Heb je nog geen creatieve ervaring en weet je niet zeker of je portfolio voldoende is? Bekijk dan eens de voorbereidende cursus. Tijdens deze cursus ga je enkele zaterdagen werken aan je creativiteit en je portfolio. Voor meer info verwijs ik je door naar onze website: https://www.saxion.nl/opleidingen/voltijd/bachelor/interior-design-and-styling-jan-des-bouvrie-academie

Groetjes,

Milan

Is jouw vraag nog niet beantwoord?