Integrale Veiligheidskunde

Welke vakken zijn het belangrijkst?

Famke
meer dan 3 jaar geleden
1 Antwoord
Mindel Leene
meer dan 3 jaar geleden

Hallo Famke, ik neem aan dat je met je vraag bedoelt welke vakken belangrijk zijn in het vervolg van de opleiding en voor de stage en het afstuderen.

Dan zou ik zeggen de onderzoeksvakken waarin je kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksvaardigheden aangeleerd krijgt erg belangrijk zijn. Deze vakken zijn belangrijk omdat ze je in staat stellen een onderzoeksplan op te stellen en op een betrouwbare manier onderzoek te doen. Deze vaardigheden komen van pas bij de verschillende opdrachten waar je aan werkt tijdens de opleiding, alleen of in groepsverband, of tijdens je stage als je onderzoek gaat doen en ook als je uiteindelijk gaat afstuderen.

Je krijgt verschillende onderzoeksvakken in de eerste twee jaar van de opleiding, deze geven je een goede basis voor het vervolg van de opleiding.

Daarnaast krijg je tal van andere vakken op het gebied van veiligheid en recht, natuurlijk zijn deze vakken ook belangrijk omdat je immers breed opgeleid wordt tot veiligheidsprofessional met kennis van verschillende facetten van veiligheid.

Ik hoop dat ik je vraag beantwoord heb, mocht dit niet zo zijn stel dan gerust nog een vraag!

Is jouw vraag nog niet beantwoord?