Gezondheid & Technologie (studieroute)

Hoi (nog een vraagje :)), Hoe erg gaat de opleiding dan veranderen? Ook lijkt het mij leuk om na mijn opleiding iets met acute zorg te doen. Heeft de opleiding GT met het extra stuk technologie daarbij ook echt een toegevoegde waarde ten opzichte van hbov?

Esmee
meer dan 3 jaar geleden
1 Antwoord
Judith de Lange
Judith de Lange
meer dan 3 jaar geleden

Het eerste jaar wordt een gezamenlijk basisjaar, dit betekent dat studenten van G&T en van VPK gezamenlijk lessen kunnen volgen. In dit jaar wordt de basis gelegd als verpleegkundige en maken alle studenten kennis met technologie. Na het eerste jaar kunnen studenten daardoor gemakkelijker switchen van G&T naar VPK of andersom. Vanaf het tweede studiejaar gaan de studenten die kiezen voort de studieroute G&T zich verder verdiepen in technologie en innovatie. De specifieke toelatingseisen voor G&T komen te vervallen.

De website en voorlichtingsmaterialen zijn al gewijzigd dus kijk hier ook nog eens naar!

Leuk acute zorg! Zowel hbo-v en hbo-GT kunnen solliciteren op vacatures in de acute zorg. Ik denk dat je als GT'er niet perse "voorrang" krijgt. Echter is de GT wel een verrijking op je diploma. Je krijgt al wel veel meer verstand van alle techniek in de zorg dus ook de techniek die gebruikt wordt binnen de acute zorg...

Is jouw vraag nog niet beantwoord?