Facility Management

Deventer · 6 ambassadeurs · 11 vragen
Myrthe Bonnema
Kenneth Sonntag
Lisa Weelink
Kaj van Til
Nikki Wonnink
Ilse Bruggers

Facility Management is een breed vakgebied waar Nederland zelfs in voorop loopt in de wereld. Als facility manager moet je van vele markten thuis zijn. Zo heb je onder andere verstand van huisvesting (denk aan inrichtingen), beveiliging, catering, wagenparkbeheer (denk aan lease-auto’s), inkoop en klimaatbeheersing. Hier komt ook nog bij dat je te maken met twee soorten doelgroepen: medewerkers en klanten.

Beantwoorde vragen

Facility Management

Hoe zien het 2e en 3e studiejaar eruit betreffende de vakken. Ik ben zeker geen uitblinker in economie en bedrijfseconomie, is dit na/ met een HAVO diploma te behappen?

Marieke, meer dan 1 jaar geleden
Facility Management

Geachte heer/mevrouw, Voor de opleiding faciliteiten management heb ik mij ingeschreven. Wanneer start deze? Start deze 20 of 26 augustus ? Graag hoor ik zo snel mogelijk van jullie. Met vriendelijke groet, Jasmijn Grimberg

Jasmijn, bijna 2 jaar geleden
Facility Management

Hoeveel uren fysiek les heb je het eerste jaar bij deze opleiding? En hoeveel dagen moet je naar school in de week? (Ik zou willen instromen vanaf september 2021 dus laten we er van uitgaan dat online les tegen die tijd niet meer aan de orde is)

Jessie, ongeveer 2 jaar geleden
Facility Management

Heb je een buitenlandse verplichting gedurende de opleiding?

Dana klooster, ongeveer 2 jaar geleden
Facility Management

Hoe ziet het programma van de studie er uit nu met Corona?

Lize, meer dan 2 jaar geleden
Facility Management

Om deze opleiding opleiding te volgen moet je beschikken over een laptop. Nu is mijn vraag of er nog bepaalde voorwaarden zijn aan de laptop als we kijken naar wat voor merk of type het is.

Eline, meer dan 2 jaar geleden
Facility Management

1. Ik ben zelf 17 als ik binnenkom, ik ben een jonge leerling en heb de havo de afgelopen jaren telkens net gehaald. 2. Wat maakt deze opleiding anders dan de hotelschool want ik zag op de site dat dit en goede vervanger is? 3. klopt het dat er een beperkt aantal plek is? Is daar een toets voor?

Wouter, bijna 3 jaar geleden
Facility Management

Wat wordt er bedoeld met de keuzemodule in jaar 3?

Aimee, bijna 3 jaar geleden
Facility Management

Hoeveel contacturen heb je ongeveer per week? En hoeveel moet je thuis doen aan je studie?

Thamar, bijna 4 jaar geleden
Facility Management

Als het vak economie en Engels je niet goed ligt is deze opleiding dan nog handig? Want ik heb met beide vakken grote moeite en het lukt mij met hard werken vaak nog niet om een voldoende te scoren.

Iris, meer dan 4 jaar geleden
Facility Management

Welke vakken krijg je allemaal? Daarnaast wil ik nog vragen of het een Engelstalige opleiding is.

Hudayi, bijna 5 jaar geleden