Emma

Emma

EN
NL
2e jaars student Hotel Management
Komt uit Nederland

Hotelmanagent Student

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Hotel Management

hallo ik doe nu mbo niveau 3 ik wil graag hotel management doen welk niveau moet ik hebben om dit te kunnen doen?

Tessa, ongeveer 1 maand geleden
Hotel Management

Graag zou ik onze dochter aanmelden voor de open dag van Hotelmanagement op 4 november aanstaande? Hoe doe ik dat?

Leonie Prieshof-Otten, ongeveer 2 maanden geleden
Hotel Management

Hallo, ik heb een vraag over de toelatingseisen. Moet ik met een vwo diploma (waarbij ik Duits als tweede moderne taal heb) Duits met een voldoende afronden of ben ik ook toelaatbaar met een 5 als eindcijfer? Alvast bedankt.

Isabel, 2 maanden geleden
Hotel Management

Is het al handig om van te voren de lesboeken aan te schaffen of kan je hier beter mee wachten tot de eerste lesdag en wordt er dan duidelijk uitgelegd welke boeken je moet aanschaffen?

Nahdia, 5 maanden geleden
Hotel Management

Heb je ook wel eens lesdagen tot s'avonds? Of is het voornamelijk wel overdag?

MILA, 6 maanden geleden
Hotel Management

Als ik een MBO opleiding zou moeten volgen aansluitend op de HBO opleiding hotel management, welke zou dit dan zijn? (Regio Gelderland)

Willemijn , 8 maanden geleden
Hotel Management

Hoi, ik had een vraagje. Zelf heb ik nu de opleiding travel en hospitality gedaan op niveau 4. Hierbij heb ik ook 2 stages achter de front office gelopen. Is het een mogelijkheid om de opleiding versneld te doen?

Demi, 8 maanden geleden
Hotel Management

Als je begint aan een Engelse opleiding en je komt gedurende het eerste jaar erachter dat je toch de Nederlandse wil doen, kan je dan nog switchen naar de Nederlandse opleiding?

Fleur, 8 maanden geleden
Hotel Management

Hoe lang duurt de opendag 26 maart en mogen mijn ouders ook mee?

Roos, 8 maanden geleden
Hotel Management

Goedemiddag, ik vroeg me af hoe groot deel van deze opleiding bedrijfseconomie gericht is? Hotel management spreekt mij aan voor de gastvrijheid leren en alle taken binnen een hotel. Alleen is economie niet mijn sterkste vak.

Francisco, 10 maanden geleden
Hotel Management

Ik wil graag Duits als vreemde taal kiezen, moet je hiervoor al een bepaald niveau hebben?

Anouk, 11 maanden geleden
Hotel Management

Klopt het dat het mogelijk is om 2 vreemde talen te hebben, dus bijvoorbeeld Frans en Spaans. Dit werd mij namelijk op de open dag verteld

Iris, 11 maanden geleden
Hotel Management

Ik ben bezig met mijn motivatiebrief, maar de maximum is 350 woorden. Kan het kwaad als je over dit aantal heen gaat? Ik heb er nu namelijk 450, maar ik heb nu wel alles kunnen vertellen

Nahdia, 12 maanden geleden
Hotel Management

Klopt het dat je in het eerste jaar een achtdaagse stage hebt? Zo ja, Kan je deze ook in het buitenland doen? Je moet verplicht een 2e vreemde taal, maar mag je bijvoorbeeld ook Frans en Spaans volgen?

Nahdia, 12 maanden geleden
Hotel Management

Wat zijn de lestijden en lesdagen

Marèl , 12 maanden geleden
Hotel Management

Ik zie in de folders van de opleiding vrij veel Engelstalig en buitenland stages staan. Gebeurd dit in de praktijk ook of is het toch gewoon meer Nederlands en kun je ook in Nederland stages lopen?

Lyan, 12 maanden geleden
Hotel Management

Beste heer/ mevrouw Helaas ben ik vandaag positief getest op Corona en voel ik mij niet fit genoeg om morgen het selectiegesprek te voeren. Ik heb het nu geannuleerd, maar word ik nu niet uitgeschreven? In afwachting van u reactie.

Femke, 12 maanden geleden
Hotel Management

(1/2) Hoi! Als ik de pagina over de opleiding zo lees, merk ik dat het echt alleen gaat over "hotel" wat logisch is, maar ik neig toch meer richting de kant van de leveranciers voor de horeca, denk aan de Sligro, Coca Cola.....

Fleur, ongeveer 1 jaar geleden