Jennifer Louwerse

Jennifer Louwerse

NL
5e jaars student Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)
Komt uit Nederland

Hoi! Mijn naam is Jennifer en ik ben een tweedejaars Pabo studente en ik volg deze opleiding aan Saxion te Enschede. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik altijd al met kinderen heb willen werken en hen dan ook graag de kennis mee wil geven die ze in de maatschappij nodig hebben. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)

Hoe kan ik het beste leren voor de toelatingstoetsen. Ik moet ze alle drie maken. Op dit moment ben ik samenvattingen aan het maken, maar ben bang dat ik te veel doe. Ik heb zowel de basiskennis boeken als de boeken met oefenvragen erin.

Amber, bijna 4 jaar geleden
Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)

hoe oud moet je zijn om een Pabo opleiding te kunnen doen?

Lr, ongeveer 4 jaar geleden
Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)

hoi, ik heb een vraag: ik wil al vanaf toen ik een kind was leraar op de basisschool worden ik zit nu in het 2e leerjaar van de havo/vwo (14 jaar oud) maar waar kan ik de opleiding tot leraar volgen? (woon in neede). En moet ik nog iets ertussen doen of kan ik na de havo meteen naar de pabo?

Niek, ongeveer 4 jaar geleden
Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)

Ik ga in september starten met de deeltijd-PABO en volg de zomercursussen voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek ter voorbereiding op de toelatingstoetsen. Deze toetsen kan ik in juni, juli of augustus afnemen. Wat is jullie advies, allemaal tegelijk of iedere maand eentje? Bedankt!

Kees Jan - 47 jaar, ongeveer 4 jaar geleden
Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)

Een aantal jaar geleden moest je ook de rekentoets en taaltoets halen. Je had dat 3 momenten in het 1e jaar. Nu kon ik op de site van Saxion wel informatie vinden over de rekentoets. Daar heb ik mij dus voor ingeschreven. Moet je ook nog verplicht de taaltoets maken of is de taaltoets afgeschaft?

Jette, ongeveer 4 jaar geleden