Noor

Noor nl

studeert Forensisch Onderzoek

Hoi, leuk dat jij je hebt aangemeld voor intosaxion. Ik ben 3e jaars Forensisch Onderzoek student en geniet erg van mijn studentenleven. Ik woon momenteel op kamers in Enschede en ben redelijk actief bij studievereniging Ident, de studievereniging van mijn opleiding! Als je vragen hebt over de opleiding of andere vragen die komen kijken bij het student zijn, stel ze dan! Ik zal proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op jouw vragen via dit platform.

Ga naar opleiding volg @noorfelix stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Noor heeft beantwoord

 • Forensisch Onderzoek
  Is het mogelijk om nog aan de studie deel te nemen, als er bijvoorbeeld plekken over zijn, nadat de inschrijvingen en selectie al geweest zijn? Ik heb mij namelijk bij alleen Geneeskunde in kunnen schrijven, aangezien ik niet genoeg tijd had om een andere studie ernaast te kiezen.
  Thom
  vroeg 3 weken, 6 dagen geleden
  Noor
  zei 3 weken, 6 dagen geleden

  Hoi Thom, helaas zijn inderdaad de selectieprocedure en de inschrijvingen voor de opleiding al geweest. Hier hebben genoeg mensen zich voor aangemeld, waardoor er geen plekken over zullen zijn. Wel kun je het altijd volgend studiejaar opnieuw proberen! Vergeet dan niet wel op tijd te zijn! :)

Noor

Stel je vraag aan Noor

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd