Lisanne Wijlens

NL
2e jaars student Bedrijfskunde
Komt uit Nederland

Hallo, mijn naam is Lisanne Wijlens en ik ben 19 jaar oud. Ik ben 2e jaars student Bedrijfskunde. Deze studie volg ik bij Saxion in Enschede.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Bedrijfskunde

Wat zijn de meest gekozen beroepen bij deze opleiding?

Isa, 2 dagen geleden
Bedrijfskunde

Wat zijn de toelatingseisen voor de opleiding bedrijfskunde? Ik heb de opleiding TL gedaan, vervolgens een MBO 4 opleiding succesvol afgerond. Kan ik doorstromen naar HBO bedrijfskunde?

Rick, 15 dagen geleden
Bedrijfskunde

Ik heb op de havo geen economie gehad, kan ik me dan alsnog inschrijven voor deze opleiding?

Mick , 4 maanden geleden
Bedrijfskunde

Hallo, Op dit moment volg ik de opleiding Commerciële Economie, is er een mogelijkheid om bepaalde vrijstellingen te krijgen voor Bedrijfskunde? En wordt er in de financiële vakken getoetst op wiskunde A of B? Ik heb dit namelijk nooit gehad.

Thom, 5 maanden geleden
Bedrijfskunde

Zit er veel Engelse les en Engelse toetsen in de opleiding?

Ellen, 6 maanden geleden
Bedrijfskunde

Wat is het verschil tussen bedrijfskunde en technische bedrijfskunde?

Stan, 6 maanden geleden
Bedrijfskunde

Hallo, ik heb mijn vwo diploma al op zak en heb interesse in de 3 jarige opleiding van bedrijfskunde. Wat zijn de verschillen tussen de 3-jarige en de 4-jarige opleiding? En heeft het nog consequenties voor de studiebelasting?

Yvet, 7 maanden geleden
Bedrijfskunde

Zitten er ook creatieve vakken bij deze opleiding ?

Babet, 8 maanden geleden
Bedrijfskunde

Hi, Ik wil graag een functie binnen een groot bedrijf waarbij ik niet te veel met cijfertjes moet werken of te lang achter een bureau moet zitten. Ik hou ervan om overal heen te gaan en veel te regelen. Is deze opleiding dan iets voor mij? Of raad je wat anders aan? #keuzestress

Elisa, 8 maanden geleden
Bedrijfskunde

Goedemiddag, Ik doe op dit moment de opleiding bedrijfsadministrateur op MBO niveau 4 ik rond deze opleiding in juni af en nu leek het mij leuk om de opleiding bedrijfskunde in deeltijd te volgen loopt de MBO opleiding bedrijfsadministrateur mooi over in Bedrijfskunde ?

delano, 8 maanden geleden
Bedrijfskunde

Hoii, Ik wil graag na mijn mbo opleiding hbo gaan studeren en bedrijfkunde spreekt mij wel aan. Nu twijfel ik een beetje vanwege de aangepaste lessen die nu via teams gaan en niet fysiek zijn. Is het verstandig om een hbo opleiding te volgen met deze maatregelen? Groetjes Saranne

Saranne, 10 maanden geleden
Bedrijfskunde

In de boekenlijst staan aanbevolen en verplichte boeken. De verplichte boeken moet je natuurlijk kopen, maar hoe zit het met de aanbevolen boeken?

Esli, ongeveer 1 jaar geleden