Ik studeer niet meer bij Saxion en beantwoord helaas geen vragen meer...
Heb je een vraag over Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek?
Iris

Iris

EN
NL
8e jaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek
Komt uit Nederland

Hey! Mijn naam is Iris en ik ben 4e jaarsstudente van de opleiding BML Deventer. Heb je vragen over de opleiding, locatie, studentenleven of iets anders, vraag maar raak ;)

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

hallo, wordt je bij de studie Laboratoriumonderzoek binnengelaten met een havo diploma. en wordt je binnen gelaten met N&G met scheikunde en zonder natuurkunde. dus wordt je binnen gelaten als je geen natuurkunde in vakkenpakket hebt

nikki, ongeveer 3 jaar geleden
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

hoi iris , ik vroeg me af hoe jij het eerste jaar van de opleiding vindt? is het erg lastig of is het te doen. en hoe bevalt wiskunde ik had wiskunde A gedaan en wil misschien deze opleiding doen. gaat de opleiding ook erg snel of valt het mee en wat vind je van de vakken ? groetjes Elise

Elise, meer dan 3 jaar geleden
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

hoi mijn naam is Elise en ik zit nu in het eerste jaar van hbo-v maar ik wil misschien een andere opleiding gaan doen. ik heb bij studystore bij de boeken gekeken en zag dat er veel boeken in het engels bij stonden. wordt er veel les in het engels geven en moet je goed engels kunnen?

Elise, meer dan 3 jaar geleden
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Watvoor werk doe je precies na de opleiding biologie en medisch laboratoriumonderzoek en waar kun je werken?

Sara, meer dan 4 jaar geleden
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Hallo, mij lijkt deze opleiding super leuk. Ik hou heel veel van biologie en scheikunde, maar totaal niet van natuurkunde en ik ben daar ook best slecht in. Daarom is mijn vraag: heb je natuurkunde nodig voor deze opleiding? En welke wiskunde is handiger voor deze opleiding, A of B?

Lieke, meer dan 4 jaar geleden