Joshua

Joshua nl

studeert Creative business: Media, Informatie en Communicatie

Hey, Ik ben Joshua, een 4e jaar creative business student. De afgelopen jaren heb ik alle jaren van de opleiding ervaren en kan je daardoor van alles vertellen over mijn begin van de opleiding, maar ook over stages, minoren, studiereizen. Heb je een vraag over de opleiding stel ze me zeker!

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Joshua heeft beantwoord

 • Creative business: Media, Informatie en Communicatie
  Wat is de uiterste datum om je in te schrijven? Ik zit namelijk in mijn laatste jaar van het mbo, maar ik weet niet of dit gaat uitlopen of dat ik het diploma nog wel dit schooljaar behaal. ūü§∑ūüŹľ‚Äć‚ôÄÔłŹ
  Mirjam Immink
  vroeg 10 maanden, 3 weken geleden
  Joshua
  zei 10 maanden, 3 weken geleden

  Hallo Mirjam,
  Ik vind dit lastig om te beoordelen wat voor jou de beste keuze is om op dit moment te doen. Om echt een duidelijk antwoord te krijgen vanuit de academie zelf moet je deze vraag mailen naar dit mail adres: academiebureau.act@saxion.nl

  Zij kunnen je adviseren vanuit Saxion zelf welke stappen je het beste kunt ondernemen.

  Groeten Joshua

 • Creative business: Media, Informatie en Communicatie
  Is dit iets voor in het televisieland als je bijv. wilt presenteren/acteren of als je bij de radio wilt werken? Zo niet, weten jullie bij welke opleiding dit wel kan?
  Bente
  vroeg 10 maanden, 3 weken geleden
  Joshua
  zei 10 maanden, 3 weken geleden

  Hallo Bente,
  Bij Creative business leer je vooral alles achter de camera, hoe de techniek werkt en hoe je alles goed in beeld kan brengen. Presenteren of acteren wordt helaas niet behandeld binnen Creative business. Wanneer je je echt willen focussen op acteren zou ik eerder denken aan de bachelor theatre in acting in Utrecht.

 • Creative business: Media, Informatie en Communicatie
  Is het mogelijk om in deze opleiding in het laatste jaar te kiezen voor de minor Music Management ?
  L
  vroeg 11 maanden geleden
  Joshua
  zei 11 maanden geleden

  Hallo,

  Op dit moment is dit moeilijk om dat te kunnen bevestigen, omdat de minor coördinator van de opleiding zelf de beslissing moet nemen of je de minor mag doen of niet. Er wordt dan gekeken of er niet te veel overlap is met de vakken die je volgt bij Creative business.

  Groeten Joshua

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden