Lisa

Lisa nl

studeert Podotherapie
komt uit Nederland

Heey, mijn naam is Lisa en ik ben 2e jaars student podotherapie. Lijkt je het leuk om meer te weten over de studie, stel dan je vraag aan mij!

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Lisa heeft beantwoord

 • Podotherapie
  Hallo, op de factsheet heb ik gezien dat je studieboeken, polipak, slijpjas en je materialenkoffer ongeveer 1790 euro kosten.Is dit echt zo?
  Grisaimy
  vroeg 3 jaar, 9 maanden geleden
  Harun
  zei 3 jaar, 9 maanden geleden

  Hoi Grisaimy,

  Dat klopt inderdaad.

  Groetjes,
  Rozanne

  Nog 1 antwoord Toon minder antwoorden

 • Podotherapie
  Hallo, Wat zijn de grootste struikelblokken (qua vakken) op deze opleiding? Ik weet bijvoorbeeld dat biomechanica moeilijk is voor studenten die geen wiskunde b en natuurkunde op havo niveau hebben gedaan. Zijn er nog meer vakken waarbij een specifieke voorkennis of vakkenpakket een pre is?
  Robin
  vroeg 3 jaar, 10 maanden geleden
  Harun
  zei 3 jaar, 10 maanden geleden

  Hi Robin,

  Ik ga dit even voor je navragen want denk dat de student het iets te druk heeft! Ik kom bij je terug.

  Groetjes,
  Rozanne

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

 • Podotherapie
  Ik ben naar de open dag geweest en heb nog de volgende vragen: Hoe ziet de introductie eruit? Wat is de vroegste en laatste tijd waarop je zou beginnen/eindigen op een schooldag?Hoe vaak komt het voor dat je tijdens een praktijkles in ondergoed moet staan? En is dit in elk leerjaar het geval?
  Rosalie
  vroeg 4 jaar, 1 maand geleden
  Harun
  zei 4 jaar, 1 maand geleden

  Hi Rosalie,

  Ik denk dat de ambassadeur van Podotherapie het iets te druk heeft. Ik ga jouw vraag doorzetten en dan krijg je in ieder geval snel antwoord. Je hoort van mij!

  Groetjes,
  Rozanne

  Nog 2 antwoorden Toon minder antwoorden

 • Podotherapie
  Hallo, Is het erg als je de eerste introductie dag niet kunt meemaken waarbij je het rooster enz. ontvangt? Kun je deze op een andere manier ontvangen?
  loerdy
  vroeg 5 jaar, 5 maanden geleden
  Lisa
  zei 4 jaar, 11 maanden geleden

  Hallo Loerdy, dit hoeft geen probleem te zijn. Je kunt namelijk de dagen erop je rooster ontvangen. Echter is het wel heel handig als je er bij bent. Verder zal ik als ik jou was nog even goed met school contact opnemen wanneer je zeker bent van deze studie!

 • Podotherapie
  Vind je het een moeilijke opleiding? Ofwel, ben je echt 40 uur per week met je studie bezig? Voor mij is het van groot belang dat ik een redelijke bijbaan kan hebben naast mijn studie. Twintig contacturen per week is me verteld.. Komt dat neer dat je gemid. dan zo´n beetje tot 13:00 op school zit?
  Daan
  vroeg 4 jaar, 11 maanden geleden
  Lisa
  zei 4 jaar, 11 maanden geleden

  Hallo Daan!
  Zelf was ik niet 40 uur per week kwijt aan school maar het ligt er maar zelf aan hoe bont je het wil maken. Waar het meeste tijd in gaat zitten is aan de anatomie van de spieren, botten et cetera. In het algemeen heb je ongeveer 3 dagen les met redelijke tijden, een bijbaan moet erbij kunnen. Mijn tip om het makkelijk vol te houden met studeren en werken: ga op tijd beginnen met anatomie leren en houd deze goed bij! ;)
  Groetjes Lisa