Word ambassadeur

Studeer je bij Saxion en lijkt het je leuk om vragen te beantwoorden van aankomend studenten? En wil je via Instagram, Twitter of blogs jouw studentenleven delen? 

AMBASSADEUR VOOR JE OPLEIDING

Studentambassadeur worden kan altijd, ook al zijn er al ambassadeurs voor jouw opleiding. Het is juist goed als er per opleiding meerdere ambassadeurs vertellen over hun studie en hun ervaringen delen. Hoe meer ambassadeurs hoe ‘breder’ het beeld dat van een opleiding ontstaat. Een eerstejaarsstudent kan een heel andere kijk hebben op de studie dan een laatstejaars, maar beide zijn waardevol.

BEANTWOORDEN VAN VRAGEN

Weet je nog hoe lastig het was je eigen studiekeuze te maken? Nu kun je aankomende studenten helpen om dezelfde keuze te maken! Daarnaast staat het natuurlijk mooi op je cv!

DEEL JE EIGEN ERVARINGEN VIA INSTAGRAM, TWITTER EN/OF BLOGS

Onder de hashtag #IntoSaxion kun je via Instagram of Twitter content delen die automatisch op onze website komt. Het Instagram- en Twitter-account dat je doorgeeft mag niet afgeschermd zijn, anders komen je updates niet op de site. En wat je schrijft mag je uiteraard zelf weten, want het gaat om jouw ervaring! 


Word ambassadeur

karakters over:

Je Twitter account naam, (zonder @!)