Vastgoed en Makelaardij

Ik wil graag deze studie doen tegelijkertijd met mijn HBO bouwkunde bij Saxion. Is dit mogelijk? En ook qua tijd? En in hoeverre komen deze studies overeen?

Daniel
meer dan 1 jaar geleden
1 Antwoord
Rick van der Plas
Rick van der Plas
meer dan 1 jaar geleden

Hey Daniel,

Het is afhankelijk van je instelling, tijd en motivatie. Zelf lijkt het mij lastig om twee studies tegelijk te volgen, aangezien er afwijkende (toets)roosters kunnen zijn. Hierdoor kan je in tijdnood komen of misschien niet bij alle lessen aanwezig zijn. Zelf zou ik er niet voor kiezen om 2 studies te doen. Mocht je dit toch willen kan je dit het beste tijdig aangeven bij iemand van van Saxion die over deze studies gaat. Zo kan je eventueel een aangepast rooster krijgen.

In de opleiding Vastgoed en Makelaardij is het vak Bouwkunde opgenomen. Je leert hierbij de benodigde kennis die je nodig hebt als vastgoedkenner. Vastgoed en Makelaardij richt zich op 3 pijlers, namelijk recht, economie, en een vak dat gerelateerd is aan bouwkunde.

Ik ga ervan uit dat de opleiding bouwkunde een verdere en specifiekere verdieping geeft in de bouwkunde zelf. Mocht je voorkeur echt bij bouwkunde liggen dan is de bouwkunde opleiding geschikter.

Voor vragen over de opleiding bouwkunde kan je het beste je vraag neerleggen bij deze opleiding.

Ik hoop dat ik je vragen heb kunnen beantwoorden.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?