Technische Natuurkunde

Ik woon in Utrecht en moet daarom 1,5 uur reizen. Ik vraag me af hoe het rooster eruit ziet; wat is de vroegste tijd dat je voor deze opleiding op school moet zijn? dankjewel voor het antwoord

sander blom
ongeveer 1 jaar geleden
1 Antwoord
Twan Boeijink
ongeveer 1 jaar geleden

Hallo Sander,

Leuk dat je een opleiding Technische Natuurkunde overweegt!

Het is helaas niet mooier te maken: het eerste lesuur begint om 8:30 en afhankelijk van de module duurt deze tot 10:00. Vooral het eerste jaar, in de propedeuse fase, zul je veel contacturen hebben op locatie voor college en projecten. Hier zullen dus ook dag(en) bij zitten dat je vroeg in de ochtend al op school moet zijn.

Er zijn eventueel mogelijkheden om jouw lesuren beter te laten passen. Zo kun je bijvoorbeeld bij een klas aanschuiven die jouw eerste uur college in de middag, of op een andere dag heeft. Een garantie hierop heb je natuurlijk niet, zo kan een ongunstige planning er al voor zorgen dat je in een week twee keer dezelfde les zou krijgen. Dat is niet de bedoeling.

Als reistijd echt een probleem wordt, en jouw situatie het toelaat, zou je ook kunnen overwegen om in Enschede een woonruimte te zoeken.

Twan

Is jouw vraag nog niet beantwoord?