Stedenbouwkundig Ontwerpen (studieroute)

Bekijk video

Bij de studierichting Stedenbouwkundig Ontwerpen, onderdeel van opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling, leer je hoe je de veranderende omgeving en ruimte om ons heen kunt ontwerpen. Door samen te werken met studenten van de opleiding Bestuurskunde en studenten van de studierichting Ruimtelijke Ordening en Planologie leer je breder te kijken. Dit helpt om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen voor de bestuurlijke en ruimtelijke vraagstukken van morgen.

Ambassadeurs

Stad van deze studie

Deventer

Stel een vraag

Vragen van bezoekers

Een brandende vraag? Stel hem aan een ambassadeur!

 • Myrthe vraagt 25 jul 2018
  Hoi! Ik heb me ingeschreven voor deze opleiding. En zit heel erg met de vraag welke laptop ik moet kopen. Aan welke eisen moet de laptop minimaal voldoen? / wat is aan te raden? Kunnen bv alle programma’s (die nodig zijn voor deze opleiding) op een iMac
  IntoSaxion zegt 26 jul 2018

  Hoi Myrthe,

  Is aanschaf van een laptop verplicht?
  ☒ Nee, wij verplichten het niet, maar wij raden je wel sterk aan om een laptop te kopen.

  De laptop moet de volgende programmatuur kunnen draaien: Adobe CS & Adobe AutoCAD. Dit betekent dat wordt aangeraden: 8 GB werkgeheugen en een dedicated videogeheugen. Dit is pas van toepassing vanaf het tweede jaar. Heb je nu al een laptop, kijk dan eerst hoever je daar mee komt en schaf niet gelijk een nieuwe aan.

  Kun je zo verder?

  Groetjes,
  Roos

Stel een vraag

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem hier.

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Interesse in deze studie?