Ondernemerschap & Retailmanagement

Wat is de moeilijkheidsgraad van financieel management 1?

Maud
meer dan 3 jaar geleden
2 Antwoorden
Eelke
Eelke
meer dan 3 jaar geleden

Hey Maud!

Net als Enola heb ik ook geen financiën gehad op mijn vooropleidingen, de laatste keer dat ik een economieles had gevolgd was in de 3e klas van de Havo. De financieel lessen zijn dan wat pittig, maar zeker goed te doen. Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden, docenten staan ook altijd klaar om je wat extra uitleg te geven.

Groetjes,

Eelke

Enola Smit
Enola Smit
meer dan 3 jaar geleden

Hallo Maud,

Ten eerste sorry voor dit late antwoord. Door een storing in Intosaxion heb ik geen melding van de vraag ontvangen.

Jouw vraag over de moeilijkheidsgraad van Financieel management. In de vooropleidingen die ik heb gehad, had ik niks met financieel management gehad. Hierdoor in de moeilijkheidsgraad natuurlijk moeilijker voor mij dan een student die dit wel heeft gehad. Over het algemeen is het zo dat als je de lessen bijbewoond en mee doet aan de klassikale opdrachten, de presentaties goed doorkijkt en hierbij aantekeningen maakt en vooral oefent, is het goed te doen. Bij elke presentatie maak ik aantekeningen en maak ik de oefenopdrachten en hierdoor wordt het steeds makkelijker.

Dus het ligt er vooral aan of je al iets met financieel management hebt gehad en of je goed oefent. Zo kun je zelf de moeilijkheidsgraad bepalen.

Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid, en is je vraag beantwoord. Zo niet, dan kun je altijd een mailtje sturen.

Groetjes,

Enola

Is jouw vraag nog niet beantwoord?