Forensisch Onderzoek

Hoe zit het met de stages tijdens de opleiding? Begint dat al in het eerste leerjaar? En Hoelang loop je stage en waar?

Lynn
10 maanden geleden
2 Antwoorden
Floor Tolman
10 maanden geleden

Hoi Lynn,

In de eerste twee jaar van de opleiding krijg je vooral de basiskennis. In het derde en vierde jaar ga je je specialiseren. Pas in het derde of vierde jaar ga je dan ook op stage.

Het derde en vierde jaar bestaan uit vier blokken van elk een halfjaar, namelijk: een minor, stage, smart solutions semester en afstuderen. Afstuderen moet natuurlijk altijd op het eind van de studie worden gedaan, maar de andere drie blokken mag jij zelf in een volgorde zetten die jij prettig vindt. Je kan er dus ook voor kiezen om in het vierde jaar van de studie pas stage te gaan lopen.

Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is!

Groetjes Floor

Lisa van Biert
Lisa van Biert
10 maanden geleden

Hoi Lynn,

Nee je stages beginnen pas in het derde en vierde jaar. Je hebt twee stages, een stage en een afstudeerstage. Tijdens je stage loop je mee en schrijf je een opdracht voor het stagebedrijf. Tijdens de afstudeerstage schrijf je je scriptie. Beide duren 5 maanden waarin je 40 uur per week werkt. Welke semesters je stage loopt mag je zelf bepalen in je derde en vierde jaar. Zolang je in die twee jaren, maar de stages, minor en 3S-project afrondt. Je moet natuurlijk wel afsluiten met de afstudeerstage ;)

Succes!

Groetjes,

Lisa

Is jouw vraag nog niet beantwoord?