Fashion & Textile Technologies

How zit het met de Engelstalige versie en de Nederlandstalige? Het staat me ergens bij dat als je de Nederlandstalige versie doet je op de helft overgaat naar Engelstalig. Maar hoe zit dit?

Lucia Boevé
meer dan 1 jaar geleden
3 Antwoorden
Laura Airapetjan
Laura Airapetjan
meer dan 1 jaar geleden

Hallo Lucia,

In het tweede jaar worden de Nederlandstalige en Engelstalige klassen gemengd in groepen en vanuit daar moesten wij samen werken tijdens projecten. Hierbij was het wel de bedoeling om het project in het Engels te maken/doen. Verder zijn er niet veel verschillen.

Zelf doe ik de Engelstalige opleiding en ik ben ook erg blij met mijn keuze! Je ontmoet verschillende studenten vanuit het buitenland en leer je zo ook wat meer voor mijn gevoel.

Tess Mulder
Tess Mulder
meer dan 1 jaar geleden

Hi Lucia,

De Nederlandse opleiding is volledig in het Nederlands. Het enige wat kan zijn is dat je een project in het Engels hebt omdat je het project samen doet met de Engelse lichting. Maar je krijgt ook Engelse les waarbij je ook technische termen leert.

Hoop hiermee je vraag je te hebben beantwoord, anders hoor ik het graag!

Groetjes, Tess

Jorine Dierks
Jorine Dierks
meer dan 1 jaar geleden

Hoi Lucia,

Als je voor Nederlands kiest is in het eerste jaar alles in het Nederlands, je krijgt dan de vakken in het Nederlandse en ook de projecten maak je met Nederlandse klasgenoten in het Nederlands. Je hebt wel het vak Engels. In het tweede jaar heb je ook de vakken in het Nederlands, maar is sommige stof wel in het engels. Ook zijn in het tweede jaar een deel van de projecten in het engels, waarbij je bij internationale studenten in een groep kunt komen en dus ook met hen engels moet praten.

Als voor je engels kiest, zal vanaf het eerste jaar alles in het Engels zijn. Je kunt dan ook in een klas komen met internationale studenten die geen Nederlands spreken.

Hopelijk beantwoordt dit je vraag!

Is jouw vraag nog niet beantwoord?