Creative Media and Game Technologies

Ik hoop in september te kunnen starten met CMGT, maar heb nog nauwelijks een basis omdat ik pas in het begin van dit studiejaar achter mijn interesse kwam. Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de start van de studie? Moet ik bepaalde talen leren of research doen naar onderwerpen? Waar begin ik?

Amke
meer dan 3 jaar geleden
1 Antwoord
Annika Hassing
meer dan 3 jaar geleden

Hey Amke,

Wat leuk dat je iets hebt gevonden wat je interessant lijkt! Je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat je nu nog niet zoveel kan. Daarvoor ga je immers studeren ;) Tijdens de opleiding worden je skills vanaf de basis opgebouwd. Voorkennis is handig, maar absoluut geen pré. Waar ze wel naar gaan kijken tijdens de intake (mocht je die nog niet hebben gehad), is of je enig sinds technisch bent aangelegd.

Mocht je toch wat meer willen weten, volgens mij worden er meeloopdagen georganiseerd :)

Tijdens deze dagen krijg je een indruk van de opleiding en hoe de lessen worden gegeven.

Wellicht leuk om je hiervoor aan te melden?

Daarnaast is er 14 maart van 16.00 – 21.00 uur een open dag. Hier kun je ook al je vragen kwijt en vast een beetje een indruk krijgen van de opleiding, mocht je dat graag nog willen.

Er lopen hier ook meerdere studenten (o.a. ikzelf) rond die op dit moment de opleiding doen, dus je kunt ook naar hun ervaring vragen.

Hopelijk heb ik hiermee nog wat kunnen toevoegen aan alle goede tips/tricks en antwoorden die al boven mij al zijn genoemd.

Groetjes Annika

Is jouw vraag nog niet beantwoord?