Voor dit element zijn cookies nodig

Voor sommige elementen gebruikt Saxion inhoud via derden, waarvoor cookies nodig zijn.

Civiele Techniek

Enschede · 5 ambassadeurs · 11 vragen
Ramy Abou ShadyStefaLuc ScholtenSamantha Kelderman

Zou jij graag vanaf het begin een rol willen spelen in het ontwerp en de bouw van zo’n prestigieus project als de Erasmusbrug? Of met een waterkering de bewoners van bijvoorbeeld New Orleans willen beschermen tegen overstromingen door alweer een orkaan? Civiele Techniek biedt jou veel perspectief. Nationaal en internationaal!

Beantwoorde vragen

Civiele Techniek

Hoi! Heb je een specifieke laptop nodig voor de opleiding? Zo ja, zou er dan een paar voorbeelden gegeven kunnen worden? Goedkoop en duur.

Leslie, meer dan 3 jaar geleden
Civiele Techniek

Hoi ik heb een vraag, ik heb een jaar werktuigbouwkunde erop zitten en het bevalt me niet. Zou dit beter zijn? De reden dat het me niet beviel was de hoeveelheid wiskunde.

Julian, 6 maanden geleden
Civiele Techniek

Hallo, Ik heb een havo Economie & Maatschappij pakket, maar zou doormiddel van een 21+ toets alsnog toegelaten kunnen worden. Mijn vraag is of de studie, omdat ik geen natuurkunde of wiskunde b heb gehad, niet te moeilijk is?

Jim., meer dan 2 jaar geleden
Civiele Techniek

Hoi luc ik heb nog een vraag. Werken deze programma’s ook op de nieuwste macbook air 2020 M1? Ik weet niet zeker of deze laptop dit allemala ondersteund.

Tijn, meer dan 2 jaar geleden
Civiele Techniek

Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit Natuurkunde? Wanneer je dit vak niet hebt gevolgd hoe groot zou de achterstand zijn?

Famke, meer dan 2 jaar geleden
Civiele Techniek

Kun je je ook aanmelden met een havo N&G profiel (bio en scheikunde) maar zonder Natuurkunde?

Francien, meer dan 2 jaar geleden
Civiele Techniek

Ik zit in 3 HAVO en moet mijn profiel kiezen. Ik wil graag NT gaan doen. Op alle vakken heb ik een positief advies, alleen voor Wiskunde B een negatief advies. Nu ga ik denk ik voor het profiel NG + natuurkunde, Wiskunde A. Heb ik dan gelijk een achterstand bij Wiskundals ik met de opleiding begin?

Stijn, meer dan 2 jaar geleden
Civiele Techniek

Waar kan ik de toelatingseisen vinden?

Diana, bijna 3 jaar geleden
Civiele Techniek

Hoi, Er werd mij verteld dat het niet heel erg verstandig zou zijn om de studie te volgen als je wiskunde A hebt. Ik heb wel natuurkunde. Dus mijn vraag is: Is de studie te doen met wiskunde A? Met vriendelijke groet, Thom

Thom, meer dan 4 jaar geleden
Civiele Techniek

Hallo, wordt deze opleiding in het Nederlands of in het Engels gegeven?

Joost, ongeveer 5 jaar geleden
Civiele Techniek

Hoi! Kan je de opleiding Civiele Techniek alléén volgen in Enschede en niet in Deventer?

Daniël, meer dan 5 jaar geleden