Chemische Technologie

Halo, is de studie goed te doen met een N&G pakket zonder wiskunde B (ik heb A) en zonder natuurkunde? Is het verstandig de bijspijkercursus voor wiskunde te gaan volgen?

Jacoline
ongeveer 1 jaar geleden
2 Antwoorden
Manal Kaddoura
Manal Kaddoura
ongeveer 1 jaar geleden

Hoi Jacoline,

Ik heb een video gemaakt samen met een docent van mij. Dit is de link naar die video: https://www.youtube.com/watch?v=ivsAM5UJAcA

We behandelen daar een aantal stelling mbt de studie Chemische Technologie. Misschien kan het jou (en andere scholieren) helpen bij je studiekeuze. Ik hoor het graag van je!

Groeten,

Manal

Joris Janssens
Joris Janssens
ongeveer 1 jaar geleden

Hi Jacoline,

Ik verwacht dat een bijspijkercursus voor wiskunde niet nodig zal zijn. Via de volgende link kan je een overzicht zien van profielen geschikt voor deze opleiding voor vwo en havo achtergrond, https://www.saxion.nl/opleidingen/voltijd/bachelor/chemische-technologie/toelating. Hopelijk helpt dit mee.

Met vriendelijke groet,

Joris

PS zelf had ik geen natuurkunde in mijn N&G pakket, ik heb de studie nu gehaald. Maar de natuurkundige vakken van deze opleiding hebben meer aandacht vanaf mijn kant nodig om dit goed te kunnen volgen. Veel van deze opleiding is natuurkundig.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?