Glenn Snelders

Glenn Snelders

NL
5e jaars student Hotel Management
Komt uit Nederland

Hoi! Ik ben Glenn en studeer in het derde jaar van de opleiding Hotel Management in Apeldoorn.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Hotel Management

Tijdens de opleiding is er een wijnproeverij, mag je hier ook aan deelnemen als je minderjarig bent, want anders loop je toch studiepunten mis?

Iris , 14 dagen geleden
Hotel Management

Beste heer/ mevrouw Helaas ben ik vandaag positief getest op Corona en voel ik mij niet fit genoeg om morgen het selectiegesprek te voeren. Ik heb het nu geannuleerd, maar word ik nu niet uitgeschreven? In afwachting van u reactie.

Femke, ongeveer 2 maanden geleden
Hotel Management

Ik moet 25 of 26 november stage lopen bij een opleiding en deze opleiding lijkt mij heel erg leuk. Is er een mogelijkheid om op 1 van deze dagen een dagje mee te lopen?

Diede, 3 maanden geleden
Hotel Management

Hoi, ik had een vraagje! Is het halfjaar in het buitenland verplicht? Want op de voorpagina staat van wel, maar als ik ga kijken bij wat er in welk jaar gedaan wordt staat dat je ook in nederland een halfjaar kunt stagelopen. Alvast bedankt

Fleur, 7 maanden geleden
Hotel Management

Kan je ook als taalkeuze een taal kiezen waar je geen examen in hebt gedaan?

Joni, 7 maanden geleden
Hotel Management

Studieverkorting: Momenteel volg ik een horeca opleiding op het MBO (niveau 4), daarbij heb ik de kans om mijn laatste stage in het buitenland te doen. Zou ik hiermee studieverkorting krijgen op het HBO, kan iemand mij helpen?

Anne , 8 maanden geleden
Hotel Management

Moet je een speciale outfit aan naar de opleiding hotel management?

Jorien, 9 maanden geleden
Hotel Management

Hoi! Stoppen er veel studenten met de studie in het eerste jaar? Hoe is de sfeer op school? Moet je veel presentaties geven?

Jesse, 9 maanden geleden