Glenn Snelders

Glenn Snelders

NL
5e jaars student Hotel Management
Komt uit Nederland

Hoi! Ik ben Glenn en studeer in het derde jaar van de opleiding Hotel Management in Apeldoorn.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Hotel Management

Met welk Nivo word ík toegelaten

Nanine, 7 maanden geleden
Hotel Management

Hoi! Ik vroeg me af of het ook mogelijk is om een dagje mee te lopen met een student van hotelmanagement? Ik ben namelijk nog in twijfel over waar ik hotelmanagement wil gaan studeren.

Norah, 8 maanden geleden
Hotel Management

Is er nog een opendag voor deze opleiding?

Nienke, 8 maanden geleden
Hotel Management

Dag, De opleiding Facility Management is veel op het kantoor achter de schermen. Ik werk graag iets meer publiekelijk. Ik heb later interesse in de uitvaartbranche, maar past dit bij elkaar? Ik wil niet per se de hotelwereld in.

Guus, 10 maanden geleden
Hotel Management

Tijdens de opleiding is er een wijnproeverij, mag je hier ook aan deelnemen als je minderjarig bent, want anders loop je toch studiepunten mis?

Iris , 11 maanden geleden
Hotel Management

Beste heer/ mevrouw Helaas ben ik vandaag positief getest op Corona en voel ik mij niet fit genoeg om morgen het selectiegesprek te voeren. Ik heb het nu geannuleerd, maar word ik nu niet uitgeschreven? In afwachting van u reactie.

Femke, 12 maanden geleden
Hotel Management

Ik moet 25 of 26 november stage lopen bij een opleiding en deze opleiding lijkt mij heel erg leuk. Is er een mogelijkheid om op 1 van deze dagen een dagje mee te lopen?

Diede, ongeveer 1 jaar geleden
Hotel Management

Hoi, ik had een vraagje! Is het halfjaar in het buitenland verplicht? Want op de voorpagina staat van wel, maar als ik ga kijken bij wat er in welk jaar gedaan wordt staat dat je ook in nederland een halfjaar kunt stagelopen. Alvast bedankt

Fleur, meer dan 1 jaar geleden
Hotel Management

Kan je ook als taalkeuze een taal kiezen waar je geen examen in hebt gedaan?

Joni, meer dan 1 jaar geleden
Hotel Management

Studieverkorting: Momenteel volg ik een horeca opleiding op het MBO (niveau 4), daarbij heb ik de kans om mijn laatste stage in het buitenland te doen. Zou ik hiermee studieverkorting krijgen op het HBO, kan iemand mij helpen?

Anne , meer dan 1 jaar geleden
Hotel Management

Moet je een speciale outfit aan naar de opleiding hotel management?

Jorien, meer dan 1 jaar geleden
Hotel Management

Hoi! Stoppen er veel studenten met de studie in het eerste jaar? Hoe is de sfeer op school? Moet je veel presentaties geven?

Jesse, meer dan 1 jaar geleden