Auke

Auke en nl

studeert Bestuurskunde/Overheidsmanagement

Hoi! Mijn naam is Auke Knol. Als derdejaarsstudent Bestuurskunde zet ik me graag in om studenten te helpen bij de ins en outs van hun studie. Ik deel graag mijn tips over hoe je jezelf succesvol kunt ontwikkelen gedurende je studie. Ik kan jullie helpen met de aanpak van de verschillende vakken en projecten of met de communicatie met opdrachtgevers. Ook als je de behoefte hebt om even te sparren dan kun je altijd contact opnemen.

Ga naar opleiding volg @Nvt stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Auke heeft beantwoord

 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  Hoi! Is het mogelijk om je uiteindelijk te specialiseren als beleidsmedewerker? Bijvoorbeeld veiligheid? Groetjes, Sam
  Sam
  vroeg 2 maanden, 4 weken geleden
  Auke
  zei 2 maanden, 4 weken geleden

  Hoi Sam,

  Dat is zeker mogelijk! Gedurende de opleiding ga je werken aan verschillende projecten, je gaat een stage lopen en een minor volgen.

  Je kan je projecten kiezen op basis van het beleidsterrein waarin jij bijvoorbeeld interesse hebt, zoals veiligheid. Ook je stage kun je volgen bij een organisatie die iets met veiligheid te maken heeft, zoals de politie of een gemeenteafdeling Openbare Orde en Veiligheid. Met de minor heb je de mogelijkheid om je theoretisch te verdiepen in een beleidsterrein waar je je in wilt specialiseren, bijvoorbeeld criminologie, crisismanagement, politiekunde etc. Er zijn dus zeker mogelijkheden om je gedurende je studie te verdiepen in veiligheid.

 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement
  Ga je in deze studie ook op excursie en zo ja kan je een paar voorbeelden noemen?
  Davy van Reenen
  vroeg 1 jaar geleden
  Auke
  zei 6 maanden, 3 weken geleden

  Beste Davy,

  Ja, in principe ga je tijdens de studie op excursie. Met de aanwezigheid van het coronavirus is dat momenteel wel erg onzeker. Zelf ben ik in het eerste jaar van mijn studie op excursie geweest naar Rotterdam. Hier hebben wij gentrificatie onderzocht en gekeken naar de aanwezigheid van technologie in de stad. Dit jaar in maart was het de bedoeling om naar Brussel te gaan en daar de Europese instituties te bezoeken. Dit was helaas afgelast vanwege het virus. Kortom, in principe is de excursie onderdeel van de studie, echter in tijden van corona is dit onzeker. Hoop je hiermee goed te hebben geïnformeerd.

Auke

Stel je vraag aan Auke

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd