Diede Heutinck

Diede Heutinck

NL
4e jaars student Hotel Management
Komt uit Nederland

Ik ben Diede, 23 jaar oud en zit in het 4e jaar van de opleiding Hotel Management (NL). Ik heb zelf veel moeite gehad met mijn studiekeuze, dus help anderen er graag bij!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Hotel Management

Wat zijn de lestijden en lesdagen

Marèl , ongeveer 1 maand geleden
Hotel Management

Wat is het leukst en het minst leuke van de opleiding en wat zijn punten die mij kunnen overtuigen om voor deze opleiding te kiezen?

Lyan, ongeveer 1 maand geleden
Hotel Management

Beste heer/ mevrouw Helaas ben ik vandaag positief getest op Corona en voel ik mij niet fit genoeg om morgen het selectiegesprek te voeren. Ik heb het nu geannuleerd, maar word ik nu niet uitgeschreven? In afwachting van u reactie.

Femke, ongeveer 2 maanden geleden
Hotel Management

(2/2) ...Om later als vertegenwoordiger van bijv een voedselketen langs te gaan bij horeca zaken, voor bijv het realiseren van een nieuwe drankenkaart, of het sluiten van een zakendeal. Draagt deze opleiding hier ook aan bij? Groetjes Fleur

Fleur, 3 maanden geleden
Hotel Management

Moet je perse 2 vreemde talen hebben en zo ja, kan ik dan een cursus volgen?

Iris, 4 maanden geleden
Hotel Management

Dus dan kan ik ervan uit gaan dat bijv de zomervakantie eerdere begint dan voor de studenten in Deventer?

Ivette, 5 maanden geleden
Hotel Management

Houdt de opleiding in Apeldoorn de vakanties aan van regio Noord aan volgens hoofdlocatie Deventer of van regio midden waaronder Apeldoorn valt?

Ivette, 5 maanden geleden
Hotel Management

Ik ben momenteel bezig met mijn motivatiebrief. In de mail staat namelijk dat je er maximaal 350 woorden in mag zetten. Is het erg als je hier overheen gaat?

Marit, 8 maanden geleden
Hotel Management

Ik vroeg me af of ik met mijn MBO 4 diploma met Duits als extra taal toegelaten kan worden op de opleiding. Ook heb ik het vak bedrijfseconomie gehad, is het nog nodig om hiervoor een extra cursus te volgen om op het juiste niveau te komen?

Demi, 10 maanden geleden
Hotel Management

Ik twijfel heel erg tussen de Nederlandse of Engelse variant. Ik zit nu op de havo en ben redelijk in Engels maar het lijkt me heel handig om de Engelse variant te volgen gezien het internationale en sowieso in deze wereld lijkt me dat handig. Maar is natuurlijk wel nog moeilijker. Iemand advies?

Floor, 10 maanden geleden
Hotel Management

Hallo, ik heb het profiel C&M met economie maar geen bedrijfseconomie, zou dit een probleem zijn tijden de opleiding?

Brenna, 11 maanden geleden
Hotel Management

Hallo, ik had een vraag over de opleiding. Er staat dat je een half jaar in het buitenland moet studeren. Mag je zelf kiezen in welk land je dat gaat doen of word dat door het Saxion bepaalt?

..., 11 maanden geleden
Hotel Management

Goedemiddag, Ik had een vraag over HOTEL MANAGEMENT | HBO. Er staat niet duidelijk als het een Engelse opleiding is of Nederlands? Ik zou dat graag willen weten. Vriendelijke groet, Dariana Cyntje

Dariana, 11 maanden geleden
Hotel Management

weet je trouwens ook of saxion een microsoft pakket aanbied of dat je die zelf moet aanschaffen?

kyra, ongeveer 1 jaar geleden
Hotel Management

Is het handig om een laptop te hebben? welke zouden jullie dan aanraden? Ik zelf denk aan een macbook omdat ik hier zelf goed mee kan werken.

kyra, ongeveer 1 jaar geleden