Lot

Lot en nl

studeert Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)

Mijn naam is Lot Alferink, momenteel 20 jaar oud en studeer Bouwtechnische Bedrijfskunde! Graag help ik bij het beantwoorden van jouw vragen 😊

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Lot heeft beantwoord

 • Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)
  Ik ben toe aan een nieuwe laptop. Ik wil volgend jaar bouwtechnische bedrijfskunde gaan volgen. Moet je laptop voor deze opleiding nog aan speciale eisen voldoen?
  Sonja
  vroeg 1 maand geleden
  Lot
  zei 1 maand geleden

  Hee Sonja,
  De laptop moet zeker aan een aantal eisen voldoen, bijvoorbeeld een Grafische Kaart. Deze staan o.a. op studystore, onderaan wanneer je de studieboeken opzoekt. Ook wordt dit op het begin van de studie aangegeven. Er moet bijvoorbeeld een bouwprogramma Revit gedownload worden. Dit is een groot bestand.

  Groeten,
  Lot

 • Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)
  Zitten er veel meisjes op de opleiding of zijn het vooral jongens die deze opleiding volgen?
  Linda
  vroeg 1 maand, 1 week geleden
  Lot
  zei 1 maand, 1 week geleden

  Hey Linda,

  De meerderheid is jongen, maar het aantal meisjes stijgt wel! Ik zit momenteel met 3 meiden (inclusief ik) en 10 jongens in de klas. Ik ben 2e jaars Bouwtechnische bedrijfskunde. Hopelijk heb je hier iets aan.

  Groeten,
  Lot

 • Bouwtechnische Bedrijfskunde (studierichting)
  Hoi, ik had al eerder een vraag gesteld of je ook in het eerste jaar naar bouwkunde kon switchen en dat kon. Er werd ook gezegd dat het mogelijk is om in het 2e jaar te kiezen. Als ik dat wil voor welke opleiding moet ik me dan inschrijven?
  Roos
  vroeg 10 maanden, 1 week geleden
  Lot
  zei 1 maand geleden

  Hey Roos,

  Zowel bij Bouwkunde als Bouwtechnische Bedrijfskunde kun je switchen op de helft van het 1e jaar. Kies wel de studie welke jou het meest interessant lijkt. Hierdoor hoef je niet te switchen (administratief), maar blijf je mogelijk ook in dezelfde klas.

  Groeten,
  Lot

Lot

Stel je vraag aan Lot

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd