Naomi Faber

Naomi Faber

NL
3e jaars student Finance, Tax & Advice
Komt uit Nederland

Hoi! Mijn naam is Naomi en ik ben derdejaarsstudent van de opleiding Finance, Tax & Advice - Fiscaal Recht en Economie in Enschede. Heb je een vraag over de opleiding of over Saxion? Ik help je graag!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Finance, Tax & Advice

Hallo, Ik twijfel nog of ik hbo-rechten ga doen of fiscaal recht. Is het mogelijk om na bijvoorbeeld een aantal maanden te switchen van de ene naar de andere studie of als ik mijn p haal bij fiscaal recht op het Saxion en rechtsgeleerdheid doe op de universiteit doe in van plaats fiscaal recht?

Sam, 10 maanden geleden
Finance, Tax & Advice

Hallo, Is het rekenen/wiskunde ingewikkeld of wel makkelijk te begrijpen? Groeten, Sam Artin

Sam, 10 maanden geleden
Finance, Tax & Advice

Ik heb mij aangemeld voor de opleiding Fiscaal recht en economie, maar stel ik ben klaar met de opleiding of heb mijn p gehaald. Kan ik dan op de universiteit ook rechten gaan volgen in van plaats fiscaal recht of economie. Heb ik meer verbreding misschien. Zou jij daar meer over kunnen vertellen?

Sam Artin, ongeveer 1 jaar geleden
Finance, Tax & Advice

Ik las op de saxion.nl dat deze opleiding een Internationale Taxweek heeft! Wat houd dit precies in en is dat verplicht?

Abinaya, meer dan 1 jaar geleden
Finance, Tax & Advice

hebben je engels op de opleiding ??

Esmee, bijna 2 jaar geleden
Finance, Tax & Advice

Ik heb de opleiding Manager/Ondernemer Horeca niveau 4 gedaan. Ik heb veel economie gehad tijdens deze opleiding, ook voor mijn ondernemingsplan. Dit was niet mijn beste vak maar ik heb het wel gehad en vind het erg interessant, zou je mij deze studie adviseren zonder eest versneld bedr.eco re doen?

Maud, bijna 3 jaar geleden