Jimmy

Jimmy de en nl

studeert Werktuigbouwkunde

I'm a 4th year bachelor Mechanical Engineering student, with quite some experience within the student life. Having participated in a few committees in several associations and a cultural board and last year also having participated in the student team Electric Superbike Twente, these student years have most certainly changed me as a person.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Jimmy heeft beantwoord

 • Werktuigbouwkunde
  Wat zijn de voor en nadelen van instromen op 1 februari, heeft dit gevolgen voor de volgorde van de vakken?Ik kom zelf van universiteit twente af, waar ik ook werktuigbouwkunde heb gestudeerd(1e en 2e kwartaal). Is er een mogelijkheid om verder te gaan op HBO?
  Bas
  vroeg 5 dagen, 8 uur geleden
  Jimmy
  zei 5 dagen, 8 uur geleden

  Hey Bas,

  Als je het eerste en tweede kwartiel al vakken gehaald hebt op de uni, dan zul je waarschijnlijk vrijstelling krijgen voor een paar vakken. Dit zal er voor zorgen dat je ruimte over houdt in een aantal kwartielen, waardoor je af en toe flink kunt gaan puzzelen om een eigen rooster samen te stellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op Saxion alles volgens het curriculum te volgen en er genoegen mee nemen dat je een paar kwartielen minder vakken doet dan de rest van de klas.

Jimmy

Stel je vraag aan Jimmy

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd