Dirkje

Dirkje nl

studeert Forensisch Onderzoek

Dirkje van Kempen, 19 jaar, eerstejaars student Forensisch onderzoek. Ik ben actief bij mijn studievereniging waarbij ik in de activiteitencommissie zit en als sport squash ik :)

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Dirkje heeft beantwoord

 • Forensisch Onderzoek
  We zijn op zoek naar een stageplaats. Zijn er bedrijven in de regio Twente / Overijssel waar veel studenten hun werkplek vinden na hun opleiding FO?
  ramon
  vroeg 1 week geleden
  Dirkje
  zei 5 dagen geleden

  Aangezien Forensisch onderzoek een brede opleiding is, kan je bij veel verschillende bedrijven terecht komen. Dus ook in de regio Twente/Overijssel! denk bijvoorbeeld aan verzekeringsmaatschappijen, politie oost-nederland (eerste of tweede linie) etc.

 • Forensisch Onderzoek
  Welke kanten kun je allemaal op zodra je klaar bent met de opleiding van het forensisch onderzoek? Wat voor soort structuur hebben de lessen van het onderzoek, dus is het veel praktijk of meer theorie?
  Nissay
  vroeg 1 maand geleden
  Dirkje
  zei 4 weken, 1 dag geleden

  Hoi Nissay! met FO kan je veel verschillende kanten op. Zo kan je bijvoorbeeld bij verzekeringsmaatschappijen werken voor fraudeonderzoek, maar ook bij de politie voor sporenonderzoek. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook de digitale kant op gaan door digitaal forensisch onderzoek uit te voeren, maar dit zijn maar een paar voorbeelden. Het ligt er allemaal maar net aan waar je interesses liggen!
  De lessen verschillen wel van elkaar, maar het is altijd wel een combinatie tussen theorie en praktijk. De chemie en biologie vakken hebben practica als praktisch gedeelte, terwijl de veiligheidsvakken vaak een groepsopdracht er bij hebben. De fysica vakken hebben vaak een project er naast. Hopelijk heb je wat aan mijn antwoord!

Dirkje

Stel je vraag aan Dirkje

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd