Dirkje

Dirkje nl

studeert Forensisch Onderzoek

Dirkje van Kempen, 19 jaar, eerstejaars student Forensisch onderzoek. Ik ben actief bij mijn studievereniging waarbij ik in de activiteitencommissie zit en als sport squash ik :)

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Dirkje heeft beantwoord

 • Forensisch Onderzoek
  Als je vsbo eindigt, kan ik deze opleiding doen
  Judeska Arrundell
  vroeg 1 week, 5 dagen geleden
  Dirkje
  zei 1 week, 1 dag geleden

  Hoi Judeska, je kan deze opleiding alleen doen als je een havo - of vwo diploma hebt, of een MBO 4 opleiding hebt afgerond. Alleen met VSBO kan het dus helaas niet. Groetjes, Dirkje van Kempen

 • Forensisch Onderzoek
  Is er bij de opleiding forensisch onderzoek ook de mogelijkheid om je propedeuse te halen en gelijk door te gaan nar het universiteit ?
  Amira
  vroeg 1 week, 6 dagen geleden
  Dirkje
  zei 1 week, 1 dag geleden

  Hoi Amira, voor sommige studies op de universiteit is het inderdaad mogelijk om in te stromen met een HBO propedeuse. Dit verschilt wel per studie, ik raad je aan daarvoor op internet te zoeken naar de aanmeldprocedure met een HBO propedeuse voor de studie die je interesseert. Groetjes, Dirkje van kempen

 • Forensisch Onderzoek
  Welke kanten kun je allemaal op zodra je klaar bent met de opleiding van het forensisch onderzoek? Wat voor soort structuur hebben de lessen van het onderzoek, dus is het veel praktijk of meer theorie?
  Nissay
  vroeg 6 maanden, 2 weken geleden
  Dirkje
  zei 6 maanden, 2 weken geleden

  Hoi Nissay! met FO kan je veel verschillende kanten op. Zo kan je bijvoorbeeld bij verzekeringsmaatschappijen werken voor fraudeonderzoek, maar ook bij de politie voor sporenonderzoek. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook de digitale kant op gaan door digitaal forensisch onderzoek uit te voeren, maar dit zijn maar een paar voorbeelden. Het ligt er allemaal maar net aan waar je interesses liggen!
  De lessen verschillen wel van elkaar, maar het is altijd wel een combinatie tussen theorie en praktijk. De chemie en biologie vakken hebben practica als praktisch gedeelte, terwijl de veiligheidsvakken vaak een groepsopdracht er bij hebben. De fysica vakken hebben vaak een project er naast. Hopelijk heb je wat aan mijn antwoord!

Dirkje

Stel je vraag aan Dirkje

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd