Daphne Nibbelink

Daphne Nibbelink

NL
6e jaars student Bouwkunde
Komt uit Nederland

Ik ben Daphne en ik ben sinds 2017 student Bouwkunde op het Saxion. Momenteel ben ik bezig met het laatste deel van de opleiding, namelijk het doen van een onderzoek. Heb je een vraag, stel ze gerust.

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Bouwkunde

Hallo, ik heb bijna mijn niveau 4 opleiding op het mbo gehaald. Echter heb ik tijdens mijn middelbare schooltijd geen wiskunde b en natuurkunde gehaald. Kan ik deze opleiding ook volgen zonder deze vakken te hebben gehaald?

Tim, ongeveer 2 maanden geleden
Bouwkunde

Ik heb al een aantal jaren geen wiskunde meer gehad. Heeft dat invloed op mijn toelating voor de opleiding?

Maya, 4 maanden geleden
Bouwkunde

Hoi! Ik heb mijn havo afgerond met profiel C&M met wiskunde A als keuzevak. Wat moet ik nog doen om toegelaten te kunnen worden? Moet ik nog extra vakken halen? En zo ja, hoe moet ik dat doen?

Zoë, 4 maanden geleden
Bouwkunde

Hoi! Voor de opleiding bouwkunde moet ik een laptop die meer dan 14 inch hebben of maakt het niet zo uit als de laptop groot of klein is? En wat is het beste videokaart voor een laptop?

Rawan, 5 maanden geleden
Bouwkunde

Ik heb de opleiding bouwkunde gekozen. Echter zie ik in mijn rooster vakken voor bouwtechnische bedrijfskunde. Dit wil ik niet. Moet ik dan naar de lessen en de toetsen maken?

luuk, 5 maanden geleden
Bouwkunde

Moet je in het eerste jaar bouwkunde ook stage lopen?

Anja, 6 maanden geleden
Bouwkunde

Hallo, Ik zit nu in havo 4 met een E&M profiel. Als ik deze opleiding wil kiezen heb ik dan bepaalde vakken nodig als natuurkunde? M.v.g. Harold

Harold, 7 maanden geleden
Bouwkunde

Hoe zot het met studiepunten op het Saxion? Kun je na je eerste jaar bouwkunde en je propedeuse hebt gehaald doorstromen naar de universiteit?

Soo-An, 8 maanden geleden
Bouwkunde

Ik doe havo en kies het profiel n&t. Nu moet ik een keuze maken tussen wiskunde d en biologie, wat is verstandiger? En is biologie slim om te kiezen aangezien je mischien ook iets over Tuinen Leert?

Noi, meer dan 1 jaar geleden
Bouwkunde

Ik zit in mijn 3e jaar en kies op havo het profiel natuur en techniek. Omdat ik scheikunde en natuurkunde en wiskunde leuk vind. Deze opleiding ziet er erg leuk uit, alleen is het ”zonde” om deze opleiding Te kiezen met n&t terwijl dit ook met bijv E&m kan? Komen Wisk, natk en scheik hier terug?

Rael, meer dan 1 jaar geleden
Bouwkunde

Ik heb begrepen dat je in het derde jaar gaat specialiseren in bouwkunde, toegepaste mechanica, BIM of Smart Building. Welke mogelijkheid hiervan lijkt het meeste op architectuur? En wat houden die specialisaties nou eigenlijk precies in? Alvast bedankt!

Sophia, meer dan 1 jaar geleden