Celine

Celine en nl

studeert Forensisch Onderzoek

Hoi! Ik ben Celine en ik zit momenteel in mijn tweede jaar Forensisch Onderzoek. Ik kan je dus van alles vertellen over het begin van de opleiding. Ook woon ik op kamers in Enschede, wanneer je daar vragen over hebt kan je ook bij mij terecht.

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Celine heeft beantwoord

 • Forensisch Onderzoek
  HalloMomenteel zit ik in havo 5 en ga ik dus eindexamen doen. Nu heb ik interesse in deze opleiding, maar ik heb vakkenpakket c&m. Kan ik deelnemen aan de opleiding door middel van een toelatingstoets of iets anders?MvgAislinn Mulder
  Aislinn
  vroeg 3 weken, 3 dagen geleden
  Celine
  zei 3 weken, 3 dagen geleden

  Hoi Aislinn,

  Helaas is het niet mogelijk om met een c&m pakket deel te nemen aan deze opleiding. De opleiding vereist een ng of nt profiel met natuurkunde of nlt.

  Ik hoop je vraag zo voldoende te hebben beantwoord.

  Groetjes Celine

 • Forensisch Onderzoek
  Hoii, ik wil graag meer weten over de opleiding forensisch onderzoek. Ik doe nu mavo en zou dus als ik het goed begrijp eerst een mbo diploma -niveau 4 moeten hebben voordat ik dat kan gaan studeren. welke opleiding zou ik dan moeten volgen voor mijn mbo diploma? Ik hoop dat u mijn vraag begrijpt.
  Lucka
  vroeg 2 maanden, 2 weken geleden
  Celine
  zei 2 maanden, 2 weken geleden

  Hoi Lucka, je bent met iedere mbo 4 opleiding toelaatbaar tot Forensisch Onderzoek. Natuurlijk is het wel aan te raden een opleiding te kiezen die een beetje in dezelfde lijn ligt met FO. Denk daarbij aan chemisch, biologisch en/of natuurkundig.

  Ik hoop je vraag goed te hebben beantwoord.

  Groetjes Celine

Celine

Stel je vraag aan Celine

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd