Charlotte Imminga

Charlotte Imminga

EN
NL
4e jaars student Social Work
Komt uit Nederland

Hallo, Mijn naam is Charlotte Imminga en ik ben 25 jaar. Ik woon op mijzelf in Apeldoorn en studeer Social Work aan het Saxion in Enschede. Ik zit in het 4e jaar en volg de minor Verwarde Personen. Vorig jaar heb ik mijn jaarstage gelopen bij Pluryn, locatie Hietveld. Hier ben ik blijven werken op een woongroep voor mensen met een licht verstandelijke beperking i.c.m. psychische problematieken Verder heb ik een eigen huisdierenoppas service en twee paarden waar ik naast school mee bezig ben. Tot horens!

Ga naar opleiding

Beantwoorde vragen

Social Work

Hallo, Is de opleiding goed te doen ? Heb je veel leerwerk en heb je veel zelfstudie ? Weet namelijk niet of hbo qua niveau haalbaar is

Charissa, meer dan 2 jaar geleden
Social Work

Hoe zit het met Engels op de opleiding? Is dat veel tijdens de studie en is dat erg moeilijk?

Beau, meer dan 2 jaar geleden
Social Work

Hallo, het lijkt mij heel leuk om later in een instelling of gevangenis te werken. Zou dat kunnen met deze opleiding en welke richting zou ik dan moeten kiezen? Ik was ook benieuwd welke vakken er worden gegeven hierbij.

jill, bijna 3 jaar geleden
Social Work

Hallo, Ik ben er al wel uit dat ik social work wil studeren. Ik weet alleen nog niet waar. Ik twijfel tussen Saxion en Windesheim Zwolle. Waarom zou ik volgens jullie voor Saxion moeten kiezen ipv Windesheim? Op een school rond kijken kan helaas nu niet. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Tessa, bijna 3 jaar geleden
Social Work

Hoi, Kun je met Social Work ook op een middelbare school terecht komen als bijvoorbeeld een vertrouwingspersoon?

Marre, ongeveer 3 jaar geleden
Social Work

Ik las dat je met de richting zorg, GGZ agoog kunt worden. Specialiseer je je tijdens de opleiding of erna? En waar werk je als GGZ agoog? Wat houdt het werk precies in?

Maria, meer dan 3 jaar geleden
Social Work

Hi, ik ben aan het twijfelen over de studie sw. De twijfel zit nog vooral of ik de juiste persoon ben voor deze richting, wat zijn eigenschappen die iemand moet hebben voor deze opleiding?

Lisa, meer dan 3 jaar geleden
Social Work

Hoi, ik vroeg mij af of je in het derde jaar van Social Work ook een halfjaar stage kan lopen in het buitenland.

Emma, ongeveer 4 jaar geleden