Anouk

Anouk nl

studeert Verpleegkunde (HBO-V)

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Anouk heeft beantwoord

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Als je instroomt vanuit MBO verpleegkunde naar HBO-V. Kun je dan ook het eerste jaar voltijd en daarna deeltijd of is dat niet mogelijk?En is het onderwerp zorg en technologie groot in de opleiding?
  Noa
  vroeg 2 dagen, 12 uur geleden
  Anouk
  zei 1 dag, 21 uur geleden

  Hoi Noa,

  Vanuit het MBO kan je instromen in leer jaar 2 van de voltijd opleiding. Vanaf leerjaar 3 kan je naar de deeltijd variant, mits je ook je propedeuse hebt gehaald. Zorg en technologie komt wel vaak terug in je opleiding. Je krijgt er les over en in de deeltijd variant krijg je modules erover. In verslagen wordt ook wel eens gevraagd om technologie. Het is niet zo dat bij alles om technologie wordt gevraagd. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben! Hopelijk tot snel bij ons op het Saxion.

  Groetjes,
  Anouk
  3e jaar duaal HBO-V studente

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Hoi, ik wil graag volgend jaar de opleiding verpleegkundige doen. Alleen had ik een vraag wat ik daar allemaal voor moet aanschaffen? en kun je tijdens deze opleiding ook een buitenland stage doen? en in welke landen kan dat?
  Manon
  vroeg 2 maanden, 3 weken geleden
  Anouk
  zei 2 maanden, 3 weken geleden

  Hoi Manon, wat leuk dat je de opleiding verpleegkunde wilt gaan doen. Aan het begin van de opleiding wordt er verteld welke materialen je moet aanschaffen voor de opleiding. Het zullen voornamelijk boeken zijn, een laptop, verpleegkunde jasje en zelf vind ik schriften ook fijn. De materialen die je gebruikt tijdens de verpleegtechnische handelingen hoef je niet aan te schaffen, die kan je van school gebruiken.

  Gedurende de opleiding kan je een buitenland stage doen, dit geldt voor leerjaar 3 of 4. De landen verschillen per jaar, maar je kon dit jaar onder andere naar: Costa Rica, Suriname, België, Duitsland en Oostenrijk.

  Succes met je opleiding!

Anouk

Stel je vraag aan Anouk

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd