Zoë

Zoë en nl

studeert Verpleegkunde (HBO-V)

Hoi hoi, Mijn naam is Zoë, ik ben vierdejaars verpleegkunde student in Deventer. Graag wil ik jou helpen bij het kiezen van de juiste studie. Ik zie graag jullie vragen tegemoet! Groetjes

Ga naar opleiding stel een vraag

Beantwoorde vragen

Dit zijn alle vragen die Zoë heeft beantwoord

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Is er een rekentoets die je moet halen tijdens de opleiding? Er is ook een mogelijkheid om te specialiseren als verpleegkundige. Waarin kun je je allemaal specialiseren? Specialiseer je tijdens de opleiding of na de opleiding? En hoe lang duurt het om te specialiseren? En waar kan je specialiseren
  Maria
  vroeg 9 maanden geleden
  Zoë
  zei 9 maanden geleden

  Ha Maria,

  In het eerste jaar krijg je 2 maal de kans om de verpleegkundige rekentoets te behalen. Uiteindelijk moet je deze toets hebben behaald. In het derde en vierde leerjaar moet je de rekentoets nogmaals behalen voor punten in het kwaliteitsregister.

  Als je de opleiding verpleegkunde G&T volgt kan je in het tweede jaar kiezen voor de OK-route, waarbij je je als operatieassistent of anesthesiemedewerker kan specialiseren. Tijdens de algemene verpleegkunde opleiding word je allround opgeleid tot verpleegkundige en kan je later na de opleiding kiezen voor een specialisatie.

  Ik hoop hiermee je vraag beantwoord te hebben!

  Groetjes Zoë

 • Verpleegkunde (HBO-V)
  Wat zijn de verschillen tussen de hbo-v op het Saxion in Enschede en in Deventer? Op wat wordt de keuze gebaseerd? (buiten reistijd om)
  Wieke
  vroeg 9 maanden geleden
  Zoë
  zei 9 maanden geleden

  Hallo Wieke,

  De studie zijn op beide locaties hetzelfde. De stages daarintegen worden meestal dicht bij school georganiseerd. Dus ligt aan waar jij het graagst naartoe wilt!

  Hoop je vraag goed te hebben kunnen beantwoorden.

Zoë

Stel je vraag aan Zoë

karakters over:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd